Болници и здравни грижи в Данвил, Кентъки

Съдържание:

Болници и здравни грижи в Данвил, Кентъки
Болници и здравни грижи в Данвил, Кентъки
Anonim

Награждаваните медицински опции са достъпни за жителите.

Здравни грижи в Danville, KY
Здравни грижи в Danville, KY

Време е за преглед? Жителите на окръг Бойл имат достъп до богатство от здравни услуги, включително тези, предоставяни от Регионалния медицински център на Ефраим Макдауъл, една от най-уважаваните болници в Кентъки.

Ephraim McDowell He alth

Ephraim McDowell Regional Medical Center е болница с нестопанска цел с 222 легла в центъра на Данвил, която е призната за една от 100-те най-добри болници в нацията, както и за най-добри резултати от Съвместната комисия. Комисията също така присъди болничните златни печати за пълно протезиране на тазобедрена и коленна става, както и гръбначни операции.

Екипът от сертифицирани кардиолози на Ephraim McDowell Heart & Vascular Institute предоставя някои от най-сложните сърдечни и артериални грижи, налични в щата. Други компоненти на здравната система на Ephraim McDowell включват OrthoSpineCenter, който разполага с рехабилитационна зала и рехабилитационен апартамент, както и Център за диабет и ендокринология, който предоставя индивидуално лечение и образователни програми.

В допълнение McDowell Wellness Center е център за физическа подготовка и рехабилитация, който предлага най-новото фитнес оборудване, студио за аеробика и закрит басейн с шест алеи. Центърът насърчава жителите на окръг Данвил-Бойл да отделят време за упражнения със своята инициатива Get Moving, която се провежда в продължение на 10 седмици всяка пролет и есен.

Най-добри грижи за рак

Данвил също е дом на Ефраим Макдауъл Commonwe alth Cancer Center, който позволява на лица, предизвикани от диагноза рак, да останат близо до дома си за лечение. Центърът обединява радиационната онкология (радиационната онкология на 21-ви век), медицинската онкология и различни услуги за поддръжка на едно лесно достъпно място.

За децата

A Children’s Place е дневен център за учене и развитие на деца, който предоставя специфични за възрастта програми за деца от 6 седмици до 10-годишна възраст. Kids Can Do Pediatric Therapy Center е единственият терапевтичен център, посветен на деца в южен централен Кентъки, за детски диагнози като аутизъм, церебрална парализа, синдром на Даун и много други.

Подпомаган живот

Окръг Бойл е дом на няколко уважавани жилищни сгради за възрастни хора, включително McDowell Place of Danville, просторна и удобна общност за самостоятелно и подпомагано живеене, предлагаща ежедневни дейности. Charleston He alth Care Center е съоръжение с 90 легла със самостоятелни и полусамостоятелни стаи, известно със семейната си атмосфера. Kindred Nursing & Rehabilitation в Данвил е старчески дом със 106 легла с печалба. Morning Pointe of Danville отвори врати в края на 2016 г. и включва 44 апартамента за лични грижи и 16 апартамента за грижа за паметта на Алцхаймер.

Популярна тема