7 най-добри hangouts в Бъркли, Калифорния

Съдържание:

7 най-добри hangouts в Бъркли, Калифорния
7 най-добри hangouts в Бъркли, Калифорния
Anonim

Не е нужно да сте студент, за да се насладите на тези места

Хората се мотаят в Jupiter Bar в Бъркли, Калифорния
Хората се мотаят в Jupiter Bar в Бъркли, Калифорния

Либералната политика отдавна е известна част от живота в Бъркли, Калифорния. Ще откриете също, че в града има изобилие от свърталища и ресторанти. Като един от най-добрите колежански градове, социалната сцена на Бъркли е доминирана от по-младите, но не е нужно да сте на 20 и нещо, за да се насладите на тези места. Ето седем от най-добрите места за разходка в Бъркли:

Bleecker Bistro

Едно от любимите места за закуска и късна закуска в Бъркли е бистро Bleecker, популярно място сред студенти от Калифорнийския университет, Бъркли, както и бизнесмени. Известен със своите органични кафета, чайове и смутита, ресторантът предлага и комфортни елементи от менюто като шоколадови палачинки, сандвичи Монте Кристо и салати с авокадо.

Shattuck Cinemas

На една пресечка от UC Berkeley се намира Shattuck Cinemas, където се прожектират много инди и нехоливудски филми. Театърът в стил арт деко разполага със седалки с облегалка, седалки за любовници и столове с чували за сядане, а отстъпките включват вегански бисквити и чай Mighty Leaf. В непосредствена близост до Shattuck Cinemas има стилен бар и ресторант, наречен Lot 68 Lounge.

Юпитер

Позната на местните като „The Jup“, тази популярна бирария предлага 11 ръчно изработени бири, пици на дърва и музика на живо. Ястията се приготвят в края на бар на долния етаж пред очите на клиентите, с елементи от менюто като печени сандвичи с фокача и пици с маргарита Mercury. Юпитер е известен като чудесно място за релакс и разхлаждане.

Кафене за свободно слово

Технологичният гуру на Apple Inc. Стив Возняк все още е случаен посетител на Free Speech Movement Cafe, разположено на входа на Moffitt Library в кампуса на UC Berkeley. Любимо място за учене и отворено до 2 часа сутринта, FSM Cafe разполага с места за сядане на закрито и тераса и елементи от менюто като ароматизирани кафета, френски сладкиши и органични сандвичи.

Бъркли Марина

В най-западната част на града е Berkeley Marina, приятно за окото място с изглед към залива Сан Франциско. Атракцията включва много ресторанти, както и няколко пешеходни и велосипедни алеи, които предлагат достъп през моста Бъркли I-80, докато най-източната част на яхтеното пристанище е част от Eastshore State Park.

Albatross Pub

Тази най-стара кръчма в Бъркли е популярна сред студентите от Калифорнийския университет в Бъркли, предлагаща спокойна атмосфера, 14 варианта за избор на микробира, музика на живо, билярд, дартс и любопитни факти. Заедно с Albatross Pub, други най-добри места за свъртане на местната колежанска тълпа включват Fat Slice Pizza, Sweetheart Cafe и Top Dog.

Футболни игри на Калифорнийския университет

Присъединете се към повече от 63 000 фенове, които посещават футболните мачове на Pacific-12 Conference през есента, за да подкрепите отбора на University of California Bears на Memorial Stadium. Стадионът Бъркли е открит през 1923 г. и е в Националния регистър на историческите места и си е спечелил репутацията на едно от най-живописните места в колежанския футбол.

Популярна тема