Rock Springs, WY Area Resorts подобряват качеството на живот

Съдържание:

Rock Springs, WY Area Resorts подобряват качеството на живот
Rock Springs, WY Area Resorts подобряват качеството на живот
Anonim

Пет зони за уединение свързват хората с природата

Хора, които се хранят на задния двор на главната хижа с изглед към езерото Фремонт
Хора, които се хранят на задния двор на главната хижа с изглед към езерото Фремонт

Връхната точка на живота в окръг Суитуотър е да си заобиколен от красива природна природа, която постоянно примамва с многобройните си възможности за отдих в и на околните планини, каньони, езера и реки.

Има пет курорта на кратко разстояние с кола от всяко място в окръг Суитуотър, които предлагат дейности, включително туризъм, конна езда, много видове разходки с лодка и риболов на няколко разновидности на пъстърва. През зимата курортите се превръщат в приказни страни за ски бягане и снегоходки, а в ски курорта White Pine – ски пътеки и лифтове.

Курортите предлагат настаняване, въпреки че много местни жители ги посещават за еднодневни екскурзии и храна. Въпреки че всички курорти предлагат отдих, те също предоставят възможности просто да се отпуснете.

„Ние сме много щастливи тук, че имаме достъп до тези курорти и на открито, казва Алекси Пич, която е живяла в Рок Спрингс през целия си живот и е агент в Pitsch Insurance. „Можете да отидете на туризъм, риболов, каране на четири колела – каквото искате да правите. Знаем, че имаме късмета да живеем на толкова красиво място с толкова много възможности да излезем и да му се насладим.“

Рай в Пайндейл

На брега на огромното езеро Fremont, Lakeside Lodge Resort & Marina е дестинация за любителите на открито, които се наслаждават на разходка с лодка, риболов, ски бягане и снегоходки. Яхтеното пристанище подскача през лятото с няколко пропуска за лодкарите. Ресторантът на Lakeside и неговият бар и грил, и двата с изглед към езерото и планините, са популярни сред местните жители, които често ги посещават за вечеря.

„Lakeside е толкова специално място за общността. Ние сме във високата пустиня и ето това страхотно езеро с невероятни гледки и чиста вода, казва Грег Птасник, управляващ партньор на Lakeside Lodge.

Half Moon Lake Lodge, в Националната гора Bridger-Teton, предлага риболов, разходка с лодка (с яхтено пристанище на място), лов, ресторант и Half Moon Saloon. Много хора се радват на конна езда и туризъм в Half Moon, който може да организира нощувки и многодневни пътувания с пакет. За тези, които искат бягство в планината, хижата предлага осем уютни каюти под наем.

Ски курортът Уайт Пайн отваря врати за скиори през 1940 г., а днес предлага също сноуборд, снегоходки и ски бягане с оборудване под наем. Курортът е домакин на моторни шейни от близо и далеч за състезанията на Rocky Mountain States Hill Climb Association.

„Уайт Пайн е малък курорт и идеален за семейства и за обучение, казва Алън Блекбърн, партньор на ски курорта Уайт Пайн. „Хората оценяват, че White Pine е малък, приятелски настроен и достъпен.“

Прекрасна обстановка

Flaming Gorge Resort, в Дъч Джон, Юта предлага целогодишен риболов на язовир Flaming Gorge и река Грийн, както и разходка с лодка, рафтинг, плуване, гмуркане, туризъм и планинско колоездене при топло време. Ресторантът на курорта е отворен целогодишно, а риболовът и карането на моторни шейни са популярни тук през зимата.

Лосът, скопата и мулето са сред местните диви животни, които често се срещат около Red Canyon Lodge, във Flaming Gorge, Юта, където хората се наслаждават на туризъм, конна езда, планинско колоездене, разходка с лодка, риболов, колоездене и храна в курорта, както и дейности през зимата.

„Хората в Уайоминг обичат да са на открито, казва Кайла Макдоналд, мениджър бизнес развитие към Търговската камара на Рок Спрингс. „Има толкова много неща за правене в тази област, а курортите допринасят за качеството на живот за всички тук.

Знаем, че имаме късмета да живеем на толкова красиво място с толкова много възможности да излезем и да му се насладим.

Популярна тема