Източен регион на Северна Каролина, богат на места за отдих, култура и история

Съдържание:

Източен регион на Северна Каролина, богат на места за отдих, култура и история
Източен регион на Северна Каролина, богат на места за отдих, култура и история
Anonim

Изследвайте комбинацията от удобства на открито, културни атракции и исторически забележителности в Източна Северна Каролина.

Грийнвил, Северна Каролина
Грийнвил, Северна Каролина

Многото привлекателни места в Източна Северна Каролина – красиви плажове, девствени паркове, исторически места и културни забележителности, за да назовем само няколко – създават високо качество на живот, което привлича жители и туристи в региона масово.

Разположен на 30 мили от континента, Outer Banks, известен също като OBX, е дом на 100 мили брегова линия и предлага идеално място за хвърляне на въдица, плуване или отплаване. Той също така включва звуците Albemarle и Pamlico – най-големите звуци на Източното крайбрежие. Плитките му води са идеални за кайтборд, уиндсърф и парасейлинг. Наблизо, Cape Hatteras National Seashore обхваща 30 000 акра и се простира от South Nags Head до Ocracoke Inlet. Създаден през 1937 г. като първия национален морски бряг на страната, той е една от най-добрите световни дестинации за гмуркане и дом на фара на нос Хатерас. На юг Кейп Лукаут Национален морски бряг е част от Кристалния бряг и се състои от три неразвити бариерни острова с обща площ от 28 500 акра. Cape Lookout предлага обстрел, риболов, наблюдение на птици и къмпинг, както и фара Cape Lookout и две исторически села.

Обратно на континента, регионът има няколко национални и държавни парка, включително 159 000 акра Croatan National Forest в района на Ню Берн и 14 000 акра Dismal Swamp State Park в Камдън Окръг, разположен до канала Dismal Swamp. Простираща се на повече от 200 мили между Roanoke Rapids и Plymouth, Roanoke River Paddle Trail е най-доброто място за любителите на водата. Създадена от Roanoke River Partners, пътеката предлага възможности за каяк и кану и 15 крайречни платформи за къмпинг.

Жителите и посетителите могат да се запознаят отблизо с дивата природа в парка за птици Sylvan Heights в Скотланд Нек, който включва повече от 2000 патици, гъски, лебеди и екзотични птици. Освен това, трите аквариума в Северна Каролина в региона в Матео, Пайн Крол Шорс и Нагс Хед предлагат поглед към океански същества. Регионът също предявява претенции към NC Estuarium във Вашингтон.

„През годините хората са споделяли, че идват в Източна Северна Каролина заради красивото й незастроено пространство, както земя, така и водни площи“, казва Карол Шийлдс, директор на Roanoke River Partners, група което насърчава използването на реката. „Те идват, защото могат да видят и преживеят неща тук, които не са имали възможност да изпитат преди.“

Исторически, културни забележителности

Благодарение на богатата си история Източна Северна Каролина също е любима дестинация за туристи, посещаващи културното наследство. Районът е дом на няколко от най-старите градове в нацията, включително Бат, Едентън, Бофорт и Ню Берн, всички от които включват места, които трябва да посетите, изброени в Националния регистър на историческите места.

„Едно от истинските бижута в центъра на Beaufort е Old Burying Ground“, казва Патриша Съгс, изпълнителен директор на историческото място Beaufort. „Това е гробище, което е на повече от 300 години и има невероятна история с хората, които са погребани там, от Отуей Бърнс, частник от войната от 1812 г., до войници от Гражданската война и освободени роби.“

Фарът на остров Окракок на Външните банки е друга популярна дестинация за любителите на историята, тъй като е най-старият действащ фар в щата и вторият най-стар действащ фар в САЩ, също част от Външните банки, Райт Националният мемориал на братята в Kill Devil Hills отбелязва мястото на първия полет и чества последния век на авиацията. Посетителите могат да видят известните диви испански мустанги в района, които се движат по плажовете на Корола на север или по Шакълфорд Банкс по протежение на Кристалния бряг на юг.

Музиката и културата също процъфтяват в цяла Източна Северна Каролина. Уилсън включва Симфоничния оркестър на колежа Бартън/Уилсън и световноизвестните въртящи се оркестри, а Роки Маунт е домът на Имперския център за изкуства и науки. Грийнвил включва разрастващ се център на града, благодарение на усилията за съживяване на Uptown Greenville, както и колежански спортове в Дивизия I и Go-Science, който е учебен център за наука и технологии за всички възрасти.

Богато джаз наследство е начертано по афроамериканската музикална пътека и е почетено с джаз фестивала на Били Тейлър и музикалния фестивал Carroll Dashiell Greenville Grooves в Грийнвил. Регионът също така привлича тълпи за своите фестивали, включително Фестивала на източната музика в Грийнвил, Фестивала на шоколада в Каролина и Фестивала на морската храна в Северна Каролина в Морхед Сити и Фестивала на туршиите в Северна Каролина в Маунт Олив, за да назовем само няколко.

Популярна тема