Най-добрите ресторанти за закуска в Дърам, Северна Каролина

Съдържание:

Най-добрите ресторанти за закуска в Дърам, Северна Каролина
Най-добрите ресторанти за закуска в Дърам, Северна Каролина
Anonim

Открийте пет ресторанта за закуска в Дърам и една нова потенциална звезда.

Образ
Образ

От няколко години Дърам, Северна Каролина, е сцената, за която мечтаят истинските кулинари – готвачи отварят нови ресторанти с вълнение и енергичност, а успешните готвачи продължават да прекрачват границите и да отварят повече. „Цялата концепция от ферма до форма е толкова вкоренена в небосвода тук, че е предрешена, казва Сам Поли от Durham CVB. „Вместо да изброяват случайна ферма в менюто до даден артикул, повечето ресторанти просто имат дъска, изброяваща всички различни ферми, от които идват, това е просто част от културата тук.”

На твърде много места тълпата от главни готвачи все още не е стигнала до закуската – въпреки че обядът и вечерята процъфтяват. За щастие в Дърам това не е така. Пекарните имаха особено много последователи, места като Loaf, Scratch и 9th Street Bakery. Ето няколко места, където да вземете страхотна закуска, която няма да забравите.

Набухнали бисквити и понички

Собствениците започнаха (със Сам Поли, както се случва) да управляват един от първите истински камиони за храна в Дърам и сега предлагат невероятни бисквити и понички, управлявани от главния готвач, направени пресни и използвайки креативни, оригинални комбинации от вкусове. Помислете за шоколадова торта с глазура от сорго Poblano Chiles и бекон или ябълкова поп торта с глазура от канела. От страната на бисквитите има пържени яйца и заешка яхния, пармезан от патладжани или супа от кости от шунка и картофи, освен обичайното яйце или бекон. Отворен от 7:00 до 14:00 часа, с нови вкусове, изброени в социалните медии всеки ден. (Сега те са франчайзинг, така че насърчете някой във вашия град да се заеме с него!) „Те правят пържене с ябълки, което ще промени живота ви, казва Фоли.

Monuts Donuts

Тази пекарна в центъра на града започна дните си като велосипед за понички – или триколка, в зависимост от случая, която сега се разраства, за да поеме старото местоположение на Magnolia Grill. „Те имат просто луди, страхотни вкусове, казва Фоли с наслада. Главните готвачи Линдзи Мориарти и Роб Гилеспи също предлагат страхотни кафе напитки, салати, сандвичи и други. Всички се правят пресни всеки ден, вкусовете на поничките може да се променят. Отворено в 7 часа сутринта

Печене на надраскване

Истинско заведение за сядане, управлявано от главния готвач/собственик Фийби Лоулес, бивша Magnolia Grill (първата от истинските независими компании в Дърам, затворила не много отдавна). „Храната е изключителна, казва Фоли. „Трябва да имате пържен сандвич от болоня, който е местно приготвен от болоня върху ръчно направения хляб на Лоулес; това е изцяло нов свят. Сезонни съставки, местни източници, наистина прекрасна храна. Не забравяйте да вземете и пай вкъщи. Отворено за закуска в 7:30 сутринта

Foster’s Market

Foster’s съществува от 20 или повече години, управляван от собственичката Сара Фостър. Влезте, разгледайте страхотните стоки, прочетете таблото с менюто и не се страхувайте от торта за закуска тук, защото е вкусна. Всичко е направено от нулата - не е изненада - и закуските са големи и изобилни. Страхотни омлети; „фермерски чинии, отрупани с яйца, бекон или шунка, плодове, бисквити и картофи; бурито за закуска; и купички зърна, всички чакащи да им се насладите. Потърсете и специални уикенд брънчове. Отваря в 7:30 за тълпата за закуска.

Parker & Otis

Този ресторант и магазин за подаръци ви напомня за това, което една голяма верига наистина желае да бъде – пълен с наистина впечатляваща селекция от бонбони, с всички стари сладкиши, които можете да си представите (те имат умение да набавят бонбони). Ще намерите много деликатеси от Северна Каролина за продажба, както и домакински принадлежности и много други. Менюто за закуска предлага сандвичи за момента или големи плата, които можете да поръчате и вземете в офиса – бисквити с шунка, сладкиши асорти, пушена сьомга и гевреци. Възможност за доставка. Отворено в 7:30 ч.

Цялата концепция от ферма до форма е толкова вкоренена в небосвода тук, че е предрешено. Вместо случайна изброяване на ферма в менюто до артикул, повечето ресторанти просто имат дъска, изброяваща всички различни ферми, от които произхождат, това е част от културата тук.

Популярна тема