Twin Falls, ID Спорт и отдих

Съдържание:

Twin Falls, ID Спорт и отдих
Twin Falls, ID Спорт и отдих
Anonim

Зашеметяващи гледки, разнообразна география предлагат широка гама от развлечения

Twin Falls, ID: Thousand Springs Falls
Twin Falls, ID: Thousand Springs Falls

Активни типове: Продължете и съдете Южен Айдахо като книга по корицата. Външната красота на района, която среща окото, не разочарова, когато става въпрос за отдих през цялата година. Ето извадка:

Снежни спортове

Активните типове, които прегръщат всички сезони, ще се чувстват като у дома си по пътеките за моторни шейни в Южен Айдахо и в известни ски курорти. Пътеките за моторни шейни в района на Албиона включват приблизително 30 квадратни мили пътеки с различна трудност. Пътеката за моторни шейни в Gooding County Snow Park обхваща 150 мили. Magic Mountain Resort разполага с няколко ски писти, както и със собствена тюбинг писта. А в Националната гора Sawtooth, Pomerelle Mountain Resort дава достъп до 24 склона.

Катерене, туризъм и къмпинг

Регионът също е дом на няколко места за отдих на открито, които са най-популярни през топлите месеци за скално катерене, къмпинг, риболов, туризъм, плуване, разглеждане на забележителности и наблюдение на птици.

Насладете се на славата на природата в държавния парк Castle Rocks близо до село Алмо, където можете да видите останките от ранчо, създадено за първи път през 1888 г. Сгушено в основата на 10, 339-футовия връх Кеш, Castle Rocks State Park е отворен целогодишно за туризъм, планинско колоездене, скално катерене от световна класа и наблюдение на диви животни.

Националният резерват City of Rocks предлага изключително скално катерене с 500 маршрута, които изкачват гранитни монолити, които могат да достигнат повече от 60 етажа. Разположена на 2 мили северно от курорта Magic Mountain, туристическата пътека Twin Falls Area предлага къмпинг, риболов, туризъм и наблюдение на птици.

Thousand Springs State Park се гордее с исторически структури на остров Ритър и Бониевю, както и с красивата природна природа на природния резерват Earl M. Hardy Box Canyon Springs, Ниагара Спрингс и Кристалното езеро. Курортът 1000 Springs минава по протежение на река Снейк и се свързва със съоръжения за къмпинг, зона за пикник, рампа за лодки, закрит басейн и джакузита.

Планинско колоездене

Любителите на планинското колоездене могат да карат страхотно по около 40 мили пресечени пътеки, известни като мрежата Indian Springs Trail точно на юг от Кимбърли. За да стигнете до там, поемете по Main Street на юг за около 8 мили, докато пресече 2900 North Road и стане Indian Springs Road. Има наличен паркинг на около една четвърт миля надолу по Indian Spring Road.

Golf Galore

Южен Айдахо има дузина голф игрища, някои разположени до красивата река Снейк. Изтъкнати игрища включват голф игрище Canyon Springs в Туин Фолс, игрище с 18 дупки, подходящо за играчи от всички нива на умения; Blue Lakes Country Club, частно игрище с 18 дупки, отворено целогодишно и разположено в примамливия каньон на река Снейк; Jerome Country Club, получастно игрище с 18 дупки, което предлага планински изглед; Clear Lake Country Club, разположен в Buhl, получастно игрище с 18 дупки, отворено през пролетта и есента; и Jackpot Golf Club, игрище с 18 дупки в близкия Джакпот, Невада, приблизително на 45 мили южно от Туин Фолс.

Disc Golf

Популярността на диск голфа нарасна през последните няколко години и Южен Айдахо има няколко хубави места за игра. Има игрище с 18 дупки в кампуса на колежа на Южен Айдахо и в парка Рок Крийк в Туин Фолс; игрище с 18 дупки в Pomerelle Mountain Resort близо до Албиона; диск голф игрище с 27 дупки в Lake Walcott State Park в Rupert; и игрище с 9 дупки в Eastman Park в Buhl.

Зрелищни спортове

Феновете на автомобилните състезания имат родна писта на Magic Valley Speedway, една трета миля, полунаклонена овална писта. Освен вълнуващи състезания, писта предлага и парти и групови пакети, в които участниците могат да се возят заедно в официална скоростна или състезателна кола. За тези, които предпочитат състезания с моторни лодки, регатата Айдахо в Бърли всеки юни е една от най-популярните в състезателната верига на Американската асоциация за моторни лодки.

Warp Racing, нова развлекателна дестинация в Бърли, приветства хората да гледат и участват в мотокрос, спринт състезания с лодки и картинг.

Феновете на спорта също подкрепят спортистите от Колежа на Южен Айдахо в домашни събития за баскетбол за мъже и жени, бейзбол за мъже и софтбол за жени, волейбол за жени и родео за мъже и жени. Приятелски съперничества изобилстват в целия регион, когато става дума за гимназиален спорт, особено футбол, баскетбол и борба. Типичният есенен уикенд за много жители включва аплодиране на любимите гимназиални отбори за поне една игра или мач.

Популярна тема