Wilderness Trail Distillery, AmBrabev, Jane Barleycorn's Add to Danville's Spirits Culture

Съдържание:

Wilderness Trail Distillery, AmBrabev, Jane Barleycorn's Add to Danville's Spirits Culture
Wilderness Trail Distillery, AmBrabev, Jane Barleycorn's Add to Danville's Spirits Culture
Anonim

Бизнесът в района дава освежаващи обрати на културата на напитки за възрастни

Собственикът на AmbraBev позира пред бутилки
Собственикът на AmbraBev позира пред бутилки

Спиртната индустрия е жизненоважна част от историята на Кентъки от колониалните дни и Danville -Boyle County гордо продължава тази традиция. Заслужава да се отбележи Wilderness Trail Distillery, усилията на AmBrabev да пренесе бразилски спиртни напитки в САЩ и, за тези, които искат да подобрят знанията си за спиртни напитки, курсове по коктейли в Jane Barleycorn’s Market and Bar.

Бърбън от Кентъки и други

Wilderness Trail има своите корени в Ferm Solutions на Danville, обслужвайки не само дестилаторите, но и индустрията за биогорива с щамове дрожди и др. Собствениците Шейн Бейкър и Пат Хейст, както и мениджърът Джерод Смит, всички любители на щатския бърбън и неговата история, винаги са искали дестилерия. През 2013 г. това се случи, когато започнаха да ферментират бърбън на базата на сладка каша в овъглени дъбови бъчви в тяхното местоположение в Данвил.

Този бърбън, пшеничен сорт, трябва да стане достъпен през 2018 г. Междувременно те дестилират фина водка Blue Heron (използвайки зърно от ферма Coverdale в окръг Бойл) и Harvest Rum, направени от сорго от Кентъки вместо това от меласа. След това ароматният ром отлежава в бъчви от бърбън, произведени от Four Roses.

Вижте къде се класира Данвил в нашите Топ 10 града за запазване на историята

Сега Wilderness Trace закупи 21 акра в покрайнините на Данвил, като построи рикс и нова дестилерия. Стара къща в имота служи като нов магазин за подаръци и дегустационна зала.

„Нашият бърбън е автентичен“, казва Смит. „Не че е старо или народно, но е истинско. Няма фалшиви истории за това. Ние сме това, което сме: истински ентусиасти на бърбън, които правят най-добрия бърбън, който можем… И нашата интеграция в окръг Бойл и Данвил беше страхотна. Това е малък град с много култура.“

Бразилия среща Бойл

Cachaça, местният дух на Бразилия, се прави от прясно пресован сок от захарна тръстика. Той предшества рома на базата на меласа с повече от век. AmBrabev се появи, когато семейство Бейкър от графство Бойл се ожени за бразилското семейство Биспо и докато пътуваха напред-назад, решиха, че САЩ трябва да опитат кашаса.

Главният изпълнителен директор Зак Бейкър се е занимавал със здравеопазването, но е намерил страстта си в производството на спиртни напитки. Подпомогнат от баща си Томас и сестра и зет Джордан и Едуардо Биспо, организира частна дестилация на кашаса в Бразилия. След това се внася и бутилира в Speakeasy Spirits в Нешвил. Извънредният резултат, Espirito XVI Cachaça, се предлага в шест щата, като скоро ще бъдат добавени още.

“Това е бразилска спиртна напитка, пригодена за американския пазар. Има интересен баланс между познатите вкусове на ром и текила. Екзотично е, но едновременно познато и ново“, казва Бейкър за своя първокласен дух.

Компанията също така произвежда отличителна водка Boteco на базата на тръстиков сок, една от малкото предлагани в САЩ

Пийте разумно

Market & Bar на Jane Barleycorn в Данвил може и да не произвежда собствени спиртни напитки, но върши чудесна работа, като информира обществеността за тях, като редовно предлага уроци по дегустация на вино и спиртни напитки. С бар и магазин, който продава изключителна занаятчийска бира, спиртни напитки и изискани вина, плюс музика на живо и вечерно меню в стил бистро, сервирано от вторник до събота вечер, Jane Barleycorn’s променя играта, когато става въпрос за изследване на нови спиртни напитки и познати фаворити.

Популярна тема