Неща за правене в Напа, Калифорния

Съдържание:

Неща за правене в Напа, Калифорния
Неща за правене в Напа, Калифорния
Anonim

Открийте всички невероятни неща, които Напа може да предложи

Образ
Образ

Напа, Калифорния, е красив град със собствена култура. От фантастични ресторанти до единствени по рода си фестивали, Напа има какво да предложи на посетителите и местните жители. Семействата се наслаждават на множество дейности на открито и детски площадки за деца от всички възрасти. И точно в сърцето на страната на виното, Напа има фантастични винени обиколки и дегустации, които събират ценители на виното от цял свят.

Бистро Don Giovanni

За фантастично свежи и уникални интерпретации на традиционни италиански ястия, няма място като Bistro Don Giovanni. Гостите се възхищават на готвача Паоло Лабоа и неговото невероятно меню. Главният готвач Паоло, заедно със своя екип, комбинира автентични италиански ястия с най-пресните местни продукти. Бистрото е популярно от самото начало и не спира да учудва както местните жители, така и посетителите, които твърдят, че е задължително за всеки, който наистина иска да изживее страната на виното. С отличния персонал, приятелската и релаксираща атмосфера прави Bistro Don Giovanni един от най-добрите ресторанти в Напа.

Napa Valley Balloons Inc

Широко известна като най-добрата в бизнеса, Napa Valley Balloons Inc. е оригиналната компания за балони на Напа. С изключителна репутация за своя ангажимент към безопасността, Napa Valley Balloons Inc. също има дългогодишна репутация сред много известни личности. Napa Valley Balloons Inc. беше представена на Oprah, Today и The Travel Channel, което я прави най-популярната компания за балони с горещ въздух в Напа. С най-големите балони в Напа обиколките могат да включват между двама и 20 души. Napa Valley Balloons Inc. е най-добрият начин да видите красотата на долината с великолепни панорамни гледки.

Platypus Wine Tours

Претендирайки, че е „винен тур против снобите на виното“, Platypus Wine Tours предлага невероятно уникално изживяване. Насочени към малки, затънтени лозя, исторически винарни и семейни дейности, гостите посещават места, за които повечето хора дори не са чували. Посетителите се възхищават на някои от отдалечените винарни и няма друга обиколка като тази. Туристическите гидове търсят „винарните скрити скъпоценни камъни“, които имат едни от най-добрите на вкус вина в света. За безгрижен и приятелски подход към дегустацията на вино, няма друга обиколка освен Platypus Wine Tours.

Festival del Sole

Napa’s Festival del Sole е ежегоден летен фестивал, който има за цел да улови цялото изкуство, музика и култура на Напа. Гостите обичат разнообразието от местно изкуство и музика, които фестивалът поддържа, от класически, джаз, оперни, театрални и танцови артисти, Festival del Sole има всичко. Първоначално основан през 2006 г. с надеждата да определи долината Напа като културна дестинация, фестивалът със сигурност е постигнал целта си. Фестивалът del Sole насърчава културата на Напа, като подкрепя местното образование по изкуства, представя безплатни обществени концерти и отпуска безвъзмездни средства за местни училища и програми за изкуства.

Playground Fantastico

Playground Fantastico е чудесно място да заведете деца от всички възрасти да се забавляват под слънцето на Напа. Има две детски площадки, една за деца до 5 години и една за по-големи деца. Голямата детска площадка е чудесна за групи деца и партита. И двете детски площадки са достатъчно големи, за да могат родителите да се забавляват с децата си. Playground Fantastico е една от най-популярните детски площадки за семейства в Напа, но с просторни места за сядане и множество гигантски комплекти за катерене, тя никога не е пренаселена.

Популярна тема