Ypsilanti, MI Топ работодатели

Съдържание:

Ypsilanti, MI Топ работодатели
Ypsilanti, MI Топ работодатели
Anonim

EMU, UPS, частни фирми оглавяват списъка

Образ
Образ

Напред Eagles! Източен Мичигански университет е най-големият работодател в Ypsilanti с 1400 служители, докато няколко други организации и частни компании също допринасят за икономиката на града. Ето няколко примера:

Източен Мичигански университет

Със седем колежа, Източен Мичигански университет наема 700 преподаватели и 700 други служители, които обучават 23 000 студенти. EMU е основан през 1849 г., има 21 университетски спорта и предлага повече от 200 бакалавърски специалности и непълнолетни заедно със 170 магистърски програми.

Обществени училища Ypsilanti

С мотото „От люлка до кариера“държавните училища Ypsilanti включват няколко академични програми, включително предоставяне на таблети на всеки ученик в Ypsilanti Community Middle School и Washtenaw International Middle School. YPS също има партньорства за кредитиране на колежи с Източен Мичигански университет и Washtenaw Community College.

Lincoln Consolidated Schools

Длъжностните лица използват управлявани от данни планове за подобряване на училищата, за да осигурят непрекъснат растеж на учениците и повишени постижения на учениците във всички Lincoln Consolidated Schools, квартал, който включва три начални, едно средно и едно гимназиално училище, заедно с център за ранно детство. Администраторите кандидатстват за много държавни и федерални субсидии, за да продължат да подобряват LCS.

Cogitate Incorporated

Предоставяне на софтуерни решения в продължение на почти 50 години е Cogitate Incorporated, компания от около 200 служители, които се присъединяват към мотото „обмисляне на нещата, за да не се налага да го правите.” Компанията предлага поддръжка на клиенти и създава софтуер и приложения в области като счетоводство на фондове, фактуриране на комунални услуги, архивиране в облака и мобилни карти за време.

Архитектурни услуги на Potter

Обслужваща широк спектър от клиенти е Potter Architectural Services, компания, която наема дизайнерски и инженерни екипи от най-високо ниво. PAS предоставя архитектурни услуги за индустрията на здравеопазването в области като реновиране на болници, сгради на медицински офиси и строителство на старчески домове, заедно с проекти за образование и търговски съоръжения.

McVey Enterprises

Повече от 50 години McVey Enterprises произвежда органични витамини за здраве и уелнес от централата си на N. Adams Street. Продуктите са насочени към привържениците на алтернативното и холистично здраве и всички витамини съдържат хранителни вещества, които насърчават здрави кости и растеж. Най-популярната линия на компанията е Nutrilite.

Център за клиенти на United Parcel Service

Повече от 200 служители работят в Центъра за клиенти на UPS в Ypsilanti, помагайки на клиентите с всички пратки на UPS по въздух, земя или международни пакети. На разположение на клиентите в центъра са консумативи за опаковане и услуги за опаковане, които помагат за премахване на ръкописни формуляри, както и за създаване на индивидуални сигурни електронни адресни книги.

Ann Arbor Marriott Ypsilanti at Eagle Crest

Разположен близо до летището на метрото в Детройт, Ann Arbor Marriott Ypsilanti at Eagle Crest предлага спокойна паркова обстановка и езерен фон с удобства като консиерж салон, фитнес зала, плувен басейн, места за срещи и събития, безплатен WiFi и голф игрище на място.

Популярна тема