8 неща за вършене в Ипсиланти, Мичиган

Съдържание:

8 неща за вършене в Ипсиланти, Мичиган
8 неща за вършене в Ипсиланти, Мичиган
Anonim

Depot Town, местата за забавление подчертават града

Ипсиланти
Ипсиланти

Ypsilanti помещава Източен Мичигански университет, така че има много възможности за забавление и неща за вършене за 20 000 студенти, както и за жителите на града на пълен работен ден. Ето няколко примера:

Открийте Depot Town

Популярно място за събиране в близост до Frog Island Park и Riverside Park е Depot Town, където има специализирани магазини, фермерски пазар и няколко бара и скара. Повечето сгради са построени от 1850-1880 г. и са реновирани, а събитията в района включват изложения на класически автомобили, битпазари и годишни фестивали.

Вземете спирачка

Повече от 30 класически автомобила са изложени в Ypsilanti Automotive Heritage Museum, включително такива рядкости като Hudson Hornet от 1952 г., собственост на Хърб Томас, когато той спечели шампионата на НАСКАР през 1953 г. Изложен е и Chevrolet от 1991 г. Полицейска кола Caprice, произведена в близкия завод за сглобяване на Willow Run GM.

Отклонете се от пътя

В източния край на Depot Town има популярен ресторант, наречен Sidetrack Bar & Grill, основно място за срещи на преподаватели и студенти от Източен Мичигански университет. Заведението работи от 1850 г. и все още е известно с добрата си храна и много селекции от бира и вино.

Запасявам

Единствената бакалия в Мичиган със слънчева енергия е Ypsilanti Food Co-op, разположена в историческия Depot Town. Целогодишният YFC включва естествена и органична храна, устойчиви домакински и градински продукти, продукти от бира и вино от Мичиган, кафе и шоколад, занаятчийски хляб и сладкиши, както и замразени и млечни храни.

Бъдете спокойни

В кампуса на Източен Мичигански университет се намира Pease Auditorium, музикално място, построено през 1914 г. специално за концерти. Капацитетът за сядане е 1700 за десетки EMU музикални изпълнения всяка година, които включват местни групи и национални изпълнители. Архитектурата е красива, а Pease Auditorium е включен в Националния регистър на историческите места.

Сърдечно парти

През 1980 г. градските власти искаха да отличи Ипсиланти като лятна дестинация за фестивали. В резултат на това годишните събития включват ElvisFest, Латиноамерикански фестивал, Фестивал на гилдията на пивоварите в Мичиган, Фестивал на автомобилите-сираци, Панаир на изкуството в сянка и Фестивалът на наследството Ypsilanti.

Хванете шоу

В непосредствена близост до Riverside Park е Riverside Arts Center, създаден през 1994 г. със 115-местна черна кутия и голяма художествена галерия с експонати, които се променят всеки месец. Компаниите, които организират представления в RAC, включват Ann Arbor Young Actors Guild, Center Stage Productions, People Dancing, PTD Productions и Ypsilanti Youth Theatre.

Поръчайте Growler

Corner Brewery включва марки микропивоварни като Bollywood Blonde, Buzzsaw American IPA, Fraser’s 50 Something и Recyclops Imperial Rye, плюс елементи от менюто като пици, сандвичи, салати и предястия. Предлагат се наливни бири за вкъщи в буркани, а пивоварната продава шест опаковки за отиване.

Популярна тема