8 неща за правене в Сан Маркос, Тексас

Съдържание:

8 неща за правене в Сан Маркос, Тексас
8 неща за правене в Сан Маркос, Тексас
Anonim

Футболни игри, пазаруване, музика на живо подчертават предложенията

Образ
Образ

Наричан „San Marvelous“, Сан Маркос е до голяма степен колежански град благодарение на Тексаския държавен университет, така че има много неща за правене както на студентите, така и на жителите на общността на пълен работен ден.

Talk Shop

San Marcos има два отделни мола – San Marcos Premium Outlets и Tanger Factory Outlet Center – които са разположени един до друг. Дестинациите за пазаруване имат общо 300 магазина и наемат много студенти от близкия Тексаски държавен университет. Търговците на дребно включват Armani, Calvin Klein, Neiman Marcus и Nike.

Подкрепете Bobcats

Bobcat Stadium служи като домакински терен на футболния отбор Bobcats на Texas State University от 1981 г. насам, а TSU се състезава в конференцията Sun Belt. Стадионът има 30 000 места и има добра видимост, а билетите за есенните игри се продават на много достъпни цени.

Изживейте чудото

Необичаен тематичен парк е Wonder World Park, чийто акцент е образувана от земетресение пещера. Посетителите обикалят пещерата Balcones Fault Line и след това излизат, за да се насладят на други атракции като пътуване с влак, 110-футова наблюдателна кула, антигравитационна къща, Mystery Mountain и парк за домашни любимци. Wonder World е отворен целогодишно.

Ride the Boat

Разходките с лодка със стъклено дъно за 30 минути са част от учебния опит в Центъра за вода и околна среда Meadows, разположен на Spring Lake и посветен на изследване на свързаните с водата предизвикателства на света. Центърът Spring Lake е свързан с Тексаския държавен университет и обществените обиколки с лодка се провеждат шест дни в седмицата.

Продължете със скорост

Dick's Classic Garage съдържа колекция от 90 класически автомобила от началото на 1900-те до 1950-те години. Най-старото изложено превозно средство е Curved Dash Olds от 1901 г., а други модели представляват стари производители на автомобили като Auburn, DeSoto, Duesenberg, Kaiser, LaSalle, Packard, Studebaker, Stutz Bearcat и Tucker.

Вдигнете чаша

Отпуснете се с чаша вино на затворения вътрешен двор или крайречната тераса във винарна Three Dudes Winery, отворена седем дни в седмицата от обяд до 18:00 часа. Таксата за дегустация е $5 за проба от всеки четири вина, а техните селекции включват мерло, тексаско червено, тексаско бяло, шенин блан и бяло зинфандел.

Вижте групи на живо

В центъра на Сан Маркос се намира Texas Music Theatre, чудесно място за музика на живо, което привлича много местни групи и артисти извън града. Акустиката е отлична благодарение на собствениците, които наляха пари в 70-годишната сграда и днес мястото разполага с три бара с пълно обслужване, балкон на горното ниво и капацитет от 1000 зрители.

Вземете Microbrew

Бившите калифорнийци Денис и Ким Мидълтън се преместиха в Сан Маркос през 2011 г. и основаха Middleton Brewing, микропивоварна с любезен персонал и приятелска към кучета атмосфера. Техните бири в белгийски стил имат имена като Quartzite, Opal, Garnet и Topaz, докато селекциите в американски стил включват Pepperhead, Bobcat Red, Third Coast и Easy Rider.

Популярна тема