Неща за правене в Ашланд, Орегон

Съдържание:

Неща за правене в Ашланд, Орегон
Неща за правене в Ашланд, Орегон
Anonim

С красиви убежища на открито и творческа култура, Ashland има какво да предложи

Образ
Образ

Ashland, Орегон, е рай за един град. От красивата река Роуг до фантастичната филмова култура, Ашланд има какво да предложи. Градът се характеризира с процъфтяващо изкуство и филмова култура, която привлича посетители от цял свят, но също така има богата собствена история и изключително приятелска атмосфера.

Ресторант и бар Alchemy

Alchemy Restaurant and Bar е фантастично изискано изживяване за хранене с някои наистина забележителни коктейли. Alchemy се гордее със свежия обрат на класическото меню. Гостите се възхищават на запечените патешки гърди и кафявата маслена камбала. Коктейлите на Alchemy обаче наистина отличават ресторанта. С удивително изобретателни обрати на класическите коктейли, барманите доказват, че знаят какво правят и никога не успяват да впечатлят. За невероятно изживяване при хранене, няма по-добро място от ресторант и бар Alchemy.

Този исторически парк Ashland е изключително популярен сред местните жители и посетителите. С много павирани пътеки и масивна зелена площ, Lithia Park е чудесен за всеки, който иска да прекара малко време на открито. Има детски площадки и езерце с патици, за да се забавляват и децата. Обиколките също са популярни за всеки, който иска да научи малко повече история за парка и град Ашланд. От дивата природа до водопадите, Lithia Park го извежда на следващото ниво за всеки истински любител на природата. Това е идеалното място да отидете на поход или просто на разходка и да се насладите на красотата на Ашланд.

Ashland Independent Film Festival

В продължение на пет дни всяка пролет Ашланд гъмжи от повече от 700 любители на филма, които се събират за годишния Фестивал на независимото кино в Ашланд. Уникалната култура на Ашланд привлича хора от цял свят, за да гледат над 90 документални, игрални и късометражни филма в Ashland's Varsity Theatre и Historic Ashland Armory. Събитията на фестивала включват също вечерно откриване, AfterLounge и празнуване на наградите. Майкъл Тъли, директор на PING PONG SUMMER, казва: „Фестивалът за независимо кино в Ашланд е едно от онези регионални скъпоценни камъни, които ми дават вяра и надежда за бъдещето на независимото кино. Страхотен град, страхотни хора, страхотна атмосфера, страхотни филми, страхотно всичко!”

Приключенията на реката на Ной

За най-доброто изживяване на открито в Ашланд няма нищо като приключенията на реката на Ной. Те са най-добрите в бизнеса от 1974 г. насам, обещавайки безопасност и невероятна обиколка на пустинята Ашланд. Спускайки се по река Rogue, гостите научават за историята на района, геоложка информация, идентификация на птици и диви животни и опазване на дивата природа. Това е страхотна обиколка и за семейства и е забавно и безопасно пътуване за деца. Елате и изпитайте красотата на Ашланд с приключенията на реката на Ной.

ScienceWorks Hands-On Museum

ScienceWorks е фантастичен интерактивен музей, целящ да „вдъхнови любов към науката и ученето във всички възрасти“. Музеят също така се надява да върне на цялата общност на Ашланд, като привлече посетители от цял свят. Много от почти 100-те интерактивни експоната на ScienceWorks са получили национално и международно внимание. ScienceWorks е забележително място за събиране на деца от всички възрасти в Ашланд.

Популярна тема