Изследване на Рочестър, регион MN

Съдържание:

Изследване на Рочестър, регион MN
Изследване на Рочестър, регион MN
Anonim

От дегустации на вино до приключения на открито, дейности примамват в целия регион

Рочестър Минесота
Рочестър Минесота

Жителите на Рочестър, Минесота се радват на изобилие от атракции и дейности, но от време на време е хубаво да тръгнете на път за един ден или дълъг уикенд. За щастие регионът на Рочестър има какво да изследва. Ето извадка от дестинации, изброени според посоката от Рочестър, която трябва да отидете, за да ги намерите.

Север, Северозапад, Североизток

Northwest: Вземете колелото си или обуйте маратонките, ските за бягане, туристическите обувки или ролери и се насочете към Douglas Пътека, която минава от Рочестър през Дъглас до остров Пайн. Тази 12,5 мили релса до пътека, широка, павирана и достъпна, се вие през красиви земеделски земи, гори и живописни пасища. Съседна пътека е за конна езда.

Север: Как наричате 20 души, каращи водни ски? Претъпкано езеро. Какво ще кажете за 20 души, каращи водни ски заедно в пирамида на четири нива? Невероятна гледка, която можете да видите от Деня на паметта до Деня на труда на езерото Зумбро в Ороноко. Ски смелчаците са членове на SkiDox Water Ski Team, национално известна група, която удивлява публиката вече 56 години. Прожекциите са от 19 часа. Сряда, 18:30 ч. през август.

Продължете да шофирате на север, до Red Wing и прекарайте една нощ в изтъкнатия хотел St. James. Построен през 1875 г., емблематичният хостел е бил мястото, където гостите са отсядали или спирали да вечерят. Днес все още преобладават изискани заведения за хранене, както и музика на живо, а хотелът може да организира велосипеди, каяк и др. Също така в града обиколете фабриката за обувки Red Wing или завода за керамика Red Wing. По-на север, в Уелч, Treasure Island Resort & Casino може и да не ви гарантира късмет на колелото на рулетката, но със сигурност ще ви завърти главата със своите ресторанти и стаи за гости с карибска тематика.

Northeast: Не е чудно, че стотици отзиви на Trip Advisor казват неща като „грандиозно! и „Карайте от пътя си, за да видите това за Националния център за орли във Wabasha. Тук научете всичко, което някога сте искали да знаете за белоглавите и царските орли. Програмите на живо са от 11 часа сутринта и от 13 и 15 часа. всеки ден и можете също да се присъедините към екскурзия за наблюдение на орли. В Лейк Сити освободете вътрешния си Марк Твен и се качете на Pearl of the Lake, реплика на речен параход с гребни колела от 1800 г., за спокоен круиз по езерото Пепин.

Изток, Юг, Югоизток

Изток: Лагер, пикник, наблюдение на птици, поход, каране на ски, геокеш, риболов на пъстърва и научете за природата в Whitewater State Парк в Алтура. Без значение кога посещавате тази феноменална природна зона от 2700 акра, ще намерите нещо, което да ви ангажира. Да, можете дори да се изкачите на пожарна кула.

Югоизток: От най-западното начало на пътеката Root River Trail във Фонтан, велосипедистите могат да криволичат на изток до Хюстън, минавайки през Lanesboro, Whalan, Питърсън и Ръшфорд, с десетки пътеки по пътя. Пътеката ви отвежда покрай реките, потоците и драматичните пейзажи на региона Bluffland и през историческите центрове, с много места за пикник, къмпинг и опознаване, докато вървите. Разгледайте Old Barn Resort в Престън и се насладете на къмпинг, хостел и ресторант.

South: Добре, пешеходният туризъм не е чаша…мерло за всеки. Така че може би посещението на Four Daughters Vineyard and Winery в Spring Valley е по-привлекателно. Ежедневните дегустации на вино, храна, специални събития и други правят това задължително място за посещение. За малко по-шумно забавление се насочете към Deer Creek Speedway, също в Spring Valley, за автомобилни тръпки и студени тръпки през повечето уикенди, от април до септември.

Популярна тема