Спорт и отдих в Shakopee, MN

Съдържание:

Спорт и отдих в Shakopee, MN
Спорт и отдих в Shakopee, MN
Anonim

Паркове, пътеки, центрове за отдих и атракции на открито помагат на жителите на Shakopee да се забавляват, докато остават активни.

Shakopee MN
Shakopee MN

Scott County е пълен с възможности да изживеете природата или да се активирате на закрито. Жителите и посетителите могат да избират от няколко местни парка и пътеки за разходка, каране на моторни шейни и др. Има и много възможности на закрито и на открито за поддържане на форма, включително аматьорски бейзбол, риболов на лед, фитнес съоръжения и други.

Паркове и пътеки

The Three Rivers Park District контролира паркове и пътеки в долината на река Минесота, няколко в окръг Скот. Регионалният парк Spring Lake включва 5,5 мили павирани пътеки и парк за кучета без каишка. Регионалният парк Cleary Lake разполага с голф игрище, къмпинг, зона за пикник, пътеки за ски бягане и плаж за плуване. Тези, които търсят по-селски парк, ще се насладят на резервата Murphy-Hanrehan Park, който, с изключение на пътеките, остава незастроен и предлага зашеметяваща гледка към гората. Регионалният парк Cedar Lake Farm, също в окръг Скот, е друго убежище с природна красота, идеално за пикник, плуване и риболов от брега.

Scott West Regional Trail свързва регионалните паркове Cleary Lake и Spring Lake Regional Park и ще свърже няколко други парка, когато бъде завършена. Регионалната пътека Cedar Lake LRT следва бившите железопътни линии на Great Northern Railway и железопътната линия на Минеаполис и Сейнт Луис. Регионалната пътека LRT Minnesota River Bluffs също следва стар железопътен маршрут от Хопкинс през Чанхасен. Държавната пътека на долината на Минесота е друго място, където можете да изпитате естествената красота на района. Две популярни места за каране на моторни шейни са парк Мърфи-Ханрехан и държавната зона за отдих в долината на Минесота.

Поддържане във форма

Дакота! Sport and Fitness, разположен в Prior Lake, предлага много начини, по които жителите на окръг Scott могат да останат активни. Изберете от фитнес клуб с пълно обслужване и кардио зала до център за водни спортове и писта за ходене и бягане. Предлага се и боулинг, а членовете могат да се насладят на релаксиращ масаж на едно от хидромасажните легла.

Общественият образователен и развлекателен център в Йордания, наречен „The CERC“, предлага развлекателни програми за възрастни и младежи, програми за обогатяване на ученето, така че жителите да могат да упражняват ума си, и фитнес център, който включва пешеходна пътека до помогнете на членовете да останат в отлична форма.

Станете активни

Аматьорският бейзбол процъфтява в окръг Скот, който има няколко отбора и съоръжения. Mini Met е популярно игрище, а Dakota Rice Scott League е популярно занимание.

Риболовът на лед и спускането с шейна са обичани зимни дейности в окръг Скот. Някои основни места за риболов на лед са езерото Кедър, езерото Клиъри и езерото Мърфи в Мърфи-Ханрехан. Любителите на каране на шейни трябва да опитат Hidden Valley Park, Lakefront Park, Sliding Hill Skate Park и Lions Park.

Голф

Жителите на окръг Скот могат да избират голф игрища, които тестват всички нива на умения. Сред най-популярните са: Stonebrooke Golf Club, The Wilds Golf Club, Creeks Bend Golf Course, The Ridges at Sand Creek, The Meadows at Mystic Lake, Legends Golf Club, Valley View Golf Club и Bearpath Golf & Country Club.

Популярна тема