10 причини да се преместите в Bethesda, MD

Съдържание:

10 причини да се преместите в Bethesda, MD
10 причини да се преместите в Bethesda, MD
Anonim

Изкуството, здравето, училищата, кухнята и други правят Bethesda привлекателно място за живеене

Bethesda MD
Bethesda MD

Известен със своята медицинска мощ като дом на Националния институт по здравеопазване и Националния военноморски медицински център, заедно с близостта си до Вашингтон, окръг Колумбия, Бетесда също е подходящ за семейства градски център, чийто най-висок клас образованието, изкуствата и кухнята правят жителите щастливи да го наричат свой дом. Театърът на живо и художествените галерии в града, луксозните магазини и национално признатите училища, центровете за биомедицински изследвания, правещи животоспасяващи пробиви – и много други – превръщат Бетесда в търсена дестинация за живеене. Ето 10 от многото атрибути, които карат местните жители и посетителите да пеят възхвала на града като едно от най-добрите места за живеене в Америка.

Тост в Olazzo

Посещението на Olazzo на Norfolk Avenue кара местната Мишел Бейкър да се усмихне. „Обичам техния Happy Hour $2 отстъпка от вино и приложения, хляб с чесън и моцарела – за него трябва да умреш – и лазаня болонезе. Вкусно е“, казва тя.

Наслаждавайки се на усещане за малък град

Bethesda не се чувства като голям град, казва дългогодишният жител Дейвид Хенд. Центърът е „заобиколен от жилищни квартали с красиви домове – колониални, на две нива, кейп код“и все по-реновирани по-стари домове, отбелязва той. „Не можем да кажем, че някой квартал се откроява; всички са много хубави.“

Шоу в Стратмор

Може да е клише, но не е преувеличено да се отбележи, че няма лошо място в къщата на Strathmore, първокласно място за изкуства на живо в сърцето на Bethesda. Местните го смятат за задължителна дестинация за музика и много други.

Кабоб при Бакхус

Bethesda е дом на няколкостотин ресторанта, сервиращи всеки вкус, който можете да си представите. За Дейвид и Мери Ханд е трудно да надминат „юбилейна вечеря в Бакхус от Ливан, където имахме първата си среща“. Любимото им ястие: агнешко и пилешко месо, ориз с бадеми. (Опитайте и богато ароматния хумус.)

Класове в W alt Whitman

W alt Whitman High School е известно като училище номер 1 в Мериленд и номер 55 в нацията според класацията на U. S. News & World Report и е емблематично за ангажимента към образованието, което прави училищната система на Bethesda ключова точка за продажба за семейства, които търсят място, където децата им да процъфтяват.

A Frolic at Cabin John

Семействата се възхищават на зоните за игра и зелените площи в Cabin John Regional Park, който е любима дестинация не само за родители и деца, но и за двойки, трениращи и тези, които търсят бягство в града.

Сърфиране в Glen Echo

Бивш увеселителен парк, реновиран в партньорство за изкуства и култура, Glen Echo Park е дом на 14 художници и организации на изкуствата, социални танци, реставрирана въртележка от 1921 г., два детски театъра, изкуства, посещавани през уикенда програми за деца и много други.

Capital Adventures

С Вашингтон, окръг Колумбия, на няколко мили разстояние, животът в Бетесда означава желан достъп до безплатните музеи на столицата, културни събития, професионални спортни отбори и други дейности, които се харесват както на местните, така и на туристите. Също така наблизо: заливът Чесапийк (един час), плажовете на Атлантическия океан (два-три часа), Ню Йорк-Балтимор-Филаделфия (бягства през уикенда).

IPic в Pike & Rose

„Светъл и вдъхновен градски квартал в Северна Бетесда“, Pike & Rose включва магазини, ресторанти и киносалон iPic. „Съпругът ми го харесва, защото има накланящи се столове с одеяла и вие поръчвате храна и напитки на iPad“, казва Мишел Бейкър.

Хранене в Old Bethesda

Ресторантите в частта на Bethesda, която съществува от известно време, „са по-тихи“, казва Дейвид Хенд. Любимите му места отразяват еклектичните кулинарни предложения на града: Positano Ristorante Italiano, Tia Queta (за пикантни мексикански ястия), Le Panetteria, Lilit Cafe и Le Vieux Logis на Georgetown Road (заедно с гореспоменатия Bacchus of Lebanon).

Популярна тема