Оксфорд, MS Топ работодатели

Съдържание:

Оксфорд, MS Топ работодатели
Оксфорд, MS Топ работодатели
Anonim

Оле госпожице, болниците, производителите водят пътя

Университет на Мисисипи в Оксфорд, MS
Университет на Мисисипи в Оксфорд, MS

Най-добрите работодатели в Оксфорд представляват сектори като образование, здравеопазване, търговия на дребно, производство и правителство, и ето някои примери:

Университет на Мисисипи

Известен още като Ole Miss, Университетът на Мисисипи се състои от основен кампус в Оксфорд заедно с четири клонови кампуса в Буунвил, Гренада, Саутхейвън и Тупело. Кампусът на Оксфорд има 18 000 студенти и 870 преподаватели, докато всички обекти на университета имат общо 2 500 служители.

Регионален център на Северна Мисисипи

От 1973 г. Регионалният център на Северна Мисисипи предоставя услуги на хора с интелектуални затруднения и увреждания в развитието. Повече от 1000 служители предлагат помощ на пациенти, представляващи северните 23 окръга на щата, а главният кампус на Оксфорд предоставя помощ на 285 лица на място и още 200 в обществени домове в региона.

Baptist Memorial Hospital-North Mississippi

Общо 217 легла настаняват пациенти в Baptist Memorial Hospital-North Mississippi, която обслужва северната третина на Мисисипи. Болницата разполага с 1000 служители, включително повече от 90 лекари и хирурзи, които представляват 30 специализирани области като кардиология, неврохирургия и радиационна онкология. В допълнение, рехабилитационно отделение с 13 легла помага за рехабилитация на пациенти.

Walmart Supercenter

Повече от 500 работници на пълен и непълен работен ден са наети в Walmart Supercenter на Jackson Avenue West. Търговската дестинация е отворена 24 часа в денонощието с хранителни стоки, облекло, стоки за дома и електроника, а нейните специализирани отдели включват магазин за домашни любимци, оптичен център, аптека, градинска секция и автоцентър.

Град Оксфорд

Около 300 души в почти дузина отдели са наети в град Оксфорд, който обслужва жителите, както и студентите, посещаващи Университета на Мисисипи. Сред отделите са полиция, транзит, библиотека, жилищна администрация, съдилища, паркове и развлечения, рециклиране и комунални услуги.

Olin Corporation-Winchester Division

Повече от 300 служители работят в подразделението на Olin Corporation-Winchester, което произвежда различни продукти, свързани с оръжията и производството на боеприпаси. Сред артикулите, произведени в Оксфорд, са спортни боеприпаси, боеприпаси за правоохранителните органи, компоненти за презареждане, малки калибърни военни боеприпаси и компоненти и индустриални патрони.

Caterpillar

Високоефективните съединители за маркучи и други части, свързани с двигателя, се произвеждат от 250 служители в съоръжението Caterpillar High Performances Extrusions в Оксфорд. Съединителите се използват в строително и минно оборудване, дизелови двигатели и двигатели на природен газ, промишлени газови турбини, дизелово-електрически локомотиви и други енергийни и транспортни приложения.

Borg Warner

Като лидер в глобалните решения за задвижване, Borg Warner и неговите 300 служители във Water Valley разработват технологии за задвижване, които подобряват икономията на гориво, емисиите и производителността. Заводът Water Valley произвежда автомобилни дроселни тела, които специално се фокусират върху повишената механизация на автомобилните системи за запалване, охлаждане и управление.

Популярна тема