Топ работодатели в Hoboken, NJ

Съдържание:

Топ работодатели в Hoboken, NJ
Топ работодатели в Hoboken, NJ
Anonim

Stevens Institute, Marsh USA, други частни компании водят пътя

предна снимка на Технологичния институт Стивънс
предна снимка на Технологичния институт Стивънс

Hoboken се радва на разнообразна икономика, която включва добре представени сектори като образование, финанси, здравеопазване и частни компании. Ето примери за топ работодатели:

John Wiley & Sons

Издателският гигант John Wiley & Sons е специализиран в академично публикуване и предлага своите продукти на студенти и преподаватели във висшето образование, както и изследователи в научни, технически, медицински и научни области. Wiley има 1500 служители в Hoboken и е може би най-известен с издаването на линията книги For Dummies.

Марш САЩ

В Hoboken близо 1500 служители работят в Marsh USA, за да помогнат на бизнес клиентите да оцелеят и да процъфтяват в днешната несигурна глобална икономическа среда. Услугите в Marsh USA се предлагат на физически лица, компании и правителствени организации в области като управление на риска, консултиране на риска, застрахователно посредничество, алтернативно рисково финансиране и застрахователно програмиране.

Hoboken University Medical Center

С 333 легла, Университетският медицински център Хобокен разполага с медицински персонал, екип от медицински сестри и други болногледачи, които обслужват жителите на Хобокен и околните общности. Услугите включват спешно отделение с 34 отделения, грижи за жени, стационарна рехабилитация, поведенческо здраве на деца и възрастни, грижи за инсулт и рани.

Технологичен институт Стивънс

С изглед към силуета на Манхатън се намира Технологичният институт Стивънс, който има около 500 служители, включително 380 преподаватели. Повече от 6800 студенти и докторанти посещават трите училища и един колеж на университета, които се фокусират върху учебни програми като крайбрежна устойчивост, отбрана, енергетика, финанси, здравеопазване, морска сигурност и STEM образование.

Обиколки с автобус на Академията

Най-голямата частна транспортна компания в Съединените щати е Academy Bus, която обслужва североизточния регион повече от 40 години. Общо 250 служители работят в Hoboken и контролират чартърните автобусни услуги до развлекателни дестинации като конгреси, спортни събития, казина, круизи и други интересни атракции.

Guy Carpenter and Co

Брокерска фирма, която поддържа своите цени справедливи, е Guy Carpenter and Co., която има около 250 служители в местоположението си в Хобокен. Служителите на компанията са известни с това, че предоставят по-добри начини за своите клиенти да успеят в бизнеса и са умели да се справят с всички форми на капиталови инвестиции.

Mindlance

С глобални клиенти, които включват Ameritrade, BASF, General Electric, Hewlett Packard и Lilly, 225-те служители на Mindlance осигуряват персонал, решения за работна сила и базирани на технологии решения за компании в Съединените щати. Mindlance намира служители, които най-добре отговарят на нуждите на отделните компании.

Останете в W

Красив хотел срещу река Хъдсън е W Hoboken, който предлага страхотна гледка към силуета на Манхатън. Повече от 180 души са заети в W Hoboken, с атракции на място като ресторант Zylo, коктейл бар на LULU, Bliss Spa и съоръжение за FIT упражнения и тренировки.

Популярна тема