Забавни зрители и други спортове в Pocatello ID

Съдържание:

Забавни зрители и други спортове в Pocatello ID
Забавни зрители и други спортове в Pocatello ID
Anonim

Районът Покатело-Чъбък привлича търсачите на приключения, спортистите и феновете

Айдахо Стейт Бенгалс
Айдахо Стейт Бенгалс

Покатело е известен със своите дейности за отдих на открито, но жителите също така обичат широката гама от зрители и други спортове в града.

Приключения на открито

Планинските колоездачи могат да изминат до повече от 50 мили пътеки извън центъра, включително системата за пътеки City Creek. Шосейните велосипедисти, пешеходците и джогерите предпочитат 13-километровия Portneuf Greenway и пътеките с ширина 10 фута, които са част от Portneuf Wellness Complex Trail System. Системата за пътеки Mink Creek има повече от 100 мили пътеки.

Скалните катерачи изпробват уменията си на високите 35 фута скални стени на Ross Park. Този парк също привлича плувци към водния комплекс Ross Park. За каране на лодка, джет и водни ски, 87 квадратни мили открити води на резервоара American Falls са на 30 минути с кола.

Зимни спортове

Жителите на Покатело могат да шофират само за няколко часа до ски курортите в Сън Вали, Айдахо, Джаксън Хоул, Уайо и Парк Сити, Юта. По-близо до дома е ски зоната Pebble Creek, предлагаща 54 писти на 1100 акра. Любителите на ски бягане се събират в East Fork Mink Creek Nordic Center, който има повече от 12 мили пътеки за скандинавски ски, както и пътеки за ходене със снегоходки. Тези, които искат да излязат на леда, могат да намерят възможности за хокей с Chubbuck Pocatello Hockey Association.

Колежански спорт

Гледайте бенгалския футболен отбор на държавния университет на Айдахо на домакински мач в Holt Arena в кампуса или облечете черно и оранжево, за да аплодирате баскетболните отбори на ISU. През 2012 г. женският отбор отново стигна до турнира на NCAA.

Младежки и аматьорски спорт

Holt Arena също така е домакин на годишните Simplot Games, среща по лека атлетика, включваща някои от най-добрите спортисти в гимназията на Северна Америка. През юни трибуните на арената са пълни за Western Regionals, младежки турнир по борба в олимпийски стил.

През цялото лято бейзболните ентусиасти се отправят към Халиуел Парк, за да гледат аматьорски игри на Американския легион. Регионалната младежка бейзболна лига Bannock Baseball също е домакин на мачове в парковете на града. Феновете на софтбола се наслаждават на Poky Shoot Out Fastpitch Tournament, одобрено от ASA събитие.

Искате ли да крещите „Yee Haw“? Родео финалите на гимназията в Айдахо се провеждат всяка година в Bannock County Event Complex.

Състезание

Състезателната писта Pocatello Raceway оживява в събота през лятото и есента, докато мотоциклетите скачат във въздуха и се плъзгат през мръсотията в Pocatello Motocross Park, който провежда пет състезания през лятото.

Популярна тема