Атракции в Покатело, ID

Съдържание:

Атракции в Покатело, ID
Атракции в Покатело, ID
Anonim

Арт събитията и дестинациите вдъхновяват жителите през цялата година

Публично изкуство в Покатело, ID
Публично изкуство в Покатело, ID

Дестинациите за изкуства, музеите и обществените събития правят едно място уникално, привличат туристи и карат жителите да се забавляват и винаги да изживяват нови неща. Ето моментна снимка на културните възможности около Pocatello и Chubbuck.

Музика

През топлите месеци амфитеатърът на Portneuf He alth Trust с 11 000 места – най-големият по рода си в щата – забавлява публиката с най-добри изпълнители от цял свят, като същевременно предлага прекрасни гледки към планината и езерото.

За целогодишно забавление, $34 милиона L. E. на държавния университет на Айдахо. и Thelma E. Stephens Performing Arts Center е едно от забележителните места в региона за концерти, пиеси и лекции.

За повече музика на живо вижте летните концерти в Lower Ross Park или гледайте серията концерти Revive @ 5. И с музика на живо през цялата година в колежанските барове из града, никога няма да се налага да ходите далеч, за да намерите добра музика.

Въпреки че в района има много представления, това, което не трябва да пропускате, е най-голямото. Най-голямото шоу в музикалния фестивал и екстраваганца в Айдахо е мястото, където трябва да се проведе седмицата на 4 юли. С музика на живо, състезания с велосипеди и бягане и повече американски знамена, отколкото можете да разклатите, това събитие показва общността в най-добрия й вид.

Танц и театър

За танцьори (и фенове) от всички възрасти, Brindusa-Moore Ballet Academy има програми от световна класа за обучение и изпълнение. Ако харесвате вашите представления малко повече от музикална страна, разгледайте програмата на Westside Players или Palace Playhouse с отлични пиеси и мюзикъли. Или намерете следващия бъдещ талант в събитията на ISU's School of Performing Arts.

Визуални изкуства

Няма място в Покатело като Стария град и няма по-добър начин да го изживеете от първия петъчен разходка на изкуството. Местните фирми отварят вратите си за изкуствата, давайки причина както на количките, така и на хората, които гледат изкуството, да спрат.

Ако се чувствате вдъхновени, Pocatello Art Center е домакин на класове от смесена техника до акварел и керамика. Най-хубавото е, че те са не само предназначени за начинаещи, но и на достъпна цена.

История

Pocatello и Chubbuck са дълбоко вкоренени в историята и можете да изследвате това наследство в Историческия музей на окръг Банок и Природонаучния музей на Айдахо. Можете също така да се потопите в миналото в репликата на Fort Hall, реплика на историческа крепост, която е обслужвала пътниците по пътеката на Орегон.

Не пропускайте: Най-голямото шоу в музикалния фестивал и екстраваганца в Айдахо

Популярна тема