Паркове в Gillette, WY

Съдържание:

Паркове в Gillette, WY
Паркове в Gillette, WY
Anonim

Намерете най-добрите паркове и места за отдих в Gillette, WY.

Образ
Образ

Дан Баркс казва, че дърветата не са изобилни в североизточния Уайоминг, но това не е така в парка CAM-PLEX.

Баркс, генералният мениджър на CAM-PLEX, посочва, че паркът е разположен на 140 живописни акра в рамките на 1100 акра CAM-PLEX Multi-Event Facilities и 20 от 140-те на парка акра са специално разработени в силно залесена зона. Тази зона също има павилиони с маси за пикник и голяма детска площадка, на която жителите могат да се забавляват.

„CAM-PLEX Park е целенасочено засаден през 1940-те, 1950-те и 1960-те години с разнообразие от дървета, които ще растат добре в североизточния Уайоминг“, казва Баркс.„Днес хората могат да посетят и да видят какви дървета се справят добре, в случай че искат да засадят определен вид дърво в собствения си двор. Дърветата всъщност не са местни за нашия щат, тъй като са били засадени преди десетилетия от операцията за разширяване на земеделието на Университета на Уайоминг. Но дърветата процъфтяват и растат добре в нашия климат и почва, така че в средата на 80-те години бяха засадени допълнителни дървета, за да продължи разширяването на сайта на CAM-PLEX.“

Дейности на открито в Gillette

Конен парк

Докато CAM-PLEX привлича много посетители извън града, любимото местно занимание в този масивен комплекс е конната езда. Английският клуб по езда Powder Basin наема 80 от 1100 акра на обекта. Баркс казва, че собствеността на клуба по езда е неравна земя, пълна с хълмове и долини, добра обстановка за яздене и прескачане на бариери на различни разстояния.

„Powder River е отворен за всеки, който иска да се присъедини към тяхната организация, а клубът е домакин на няколко състезания всяка година“, казва той.„Тази организация има доста голямо икономическо въздействие за общността. Клубът е една от многото забавни развлекателни дейности

на разположение на жителите тук в окръг Кембъл.“

BMX и разкрасяване

Паркове са място за качество на живот в окръг Кембъл и имат много форми, размери и функции. Razor City BMX в Gillette приютява ентусиасти на BMX, мотокрос спорт с уличен велосипед, чиито състезатели се състезават на затворена хълмиста криволичеща писта.

Gillette също е дом на редица традиционни паркове. Седемчленен съвет за паркове и благоустройство наблюдава откритите пространства на града. Той определя политики за 1 процент данъчни разходи за проекти за подобряване на паркове и актуализира политики и наредби, свързани с озеленяването на общността, горите и разкрасяването.

Диск голф и риболов

Отделът за паркове и отдих на окръг Кембъл отговаря за 21 квартални и обществени паркове в целия регион. Някои от тези паркове предлагат възможности да се насладите на диск голф, летене на модел на самолет, конна езда или риболов.

Департаментът също така поддържа зелените площи на няколко окръжни служби, включително Детския център на окръг Кембъл и сградата на общественото здравеопазване на окръг Кембъл.

„Ние също така се грижим за съоръженията в Райт, включително център за отдих Райт, бейзболните игрища и места като пожарната, сградата за обществена безопасност и клона Райт на обществената библиотека на окръг Кембъл,“казва Майк Макнут, началник на отдела за паркове и отдих в окръг Кембъл. „Като цяло хората от окръг Кембъл оценяват техните открити паркове и дейности. Например, имаме младежка футболна програма, в която участват 700 деца, и софтболна програма за възрастни с 600 участници.“

Популярна тема