Топ работодатели в Чапъл Хил, Северна Каролина

Съдържание:

Топ работодатели в Чапъл Хил, Северна Каролина
Топ работодатели в Чапъл Хил, Северна Каролина
Anonim

Училищата, местните власти осигуряват много работни места

UNC Chapel Hill
UNC Chapel Hill

Училищните квартали, местните правителства и доставчиците на здравни услуги са основни работодатели в региона Carrboro-Chapel Hill, докато Aramark Food & Support Services също има ключов принос за икономиката.

Университет на Северна Каролина в Чапъл Хил

Много жители на Carrboro са сред хилядите служители, които работят в Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил. С факултет от 3 600 души, UNC-Chapel Hill беше първият публичен университет в страната и днес предлага 78 бакалавърски, 112 магистърски и 68 докторски програми в своите 14 училища.

Система за здравеопазване на Университета на Северна Каролина

Собственост на щата Северна Каролина, UNC He alth Care е система с нестопанска цел, която ръководи кампус на UNC Hospitals в Chapel Hill. Кампусът включва Мемориална болница в Северна Каролина с 800 легла, заедно с Детска болница в Северна Каролина, Болница за невронауки в Северна Каролина и Женска болница в Северна Каролина.

Chapel Hill-Carrboro City Schools

CHCCS е създадена през 1909 г. и днес управлява три гимназии, четири средни училища, 11 основни училища, училище за млади хора, лекувани в болниците на UNC, и алтернативна гимназия. Повече от 12 000 ученици са записани в областта, а 250 от учителите са национално сертифицирани.

Orange County Schools

Обслужване на ученици и семейства в северен Ориндж Каунти е Orange County Schools, което има седем основни училища, три средни училища, две гимназии и алтернативно училище. Администраторите казват, че учебните и извънкласните дейности на дистрикта насърчават академичното, емоционалното, физическото и социалното развитие на всички ученици.

правителство на Ориндж Каунти

Ориндж Каунти, разположен в хълмовете на Северна Каролина Пиемонт, е общност, която обхваща 400 квадратни мили подвижни ферми и гори. Повече от 30 борда и комисии на Ориндж Каунти наблюдават усилията в наградени програми като налагане на издръжка за деца, защита на водосбори и управление на твърди отпадъци.

Град Чапъл Хил

Разпростиращ се на 21,1 квадратни мили и обслужващ 59 000 жители е град Чапъл, чиито 700 служители се грижат за 14 отдела. Градските работници помагат за поддържането на 165 мили пътища, 45 мили тротоари, 13 мили съоръжения за велосипеди на улицата, 350 акра паркове и 14 мили зелени алеи.

Aramark Food & Support Services

Ангажирани в хранително-вкусовата промишленост в продължение на много десетилетия, Aramark Food & Support Services използва набор от ресурси и опит, за да култивира изживяване за хранене и да създава свежи ястия за потребителите. Компанията използва политики, щадящи околната среда, които поддържат устойчивостта и е лидер в индустрията в насърчаването на здравословното хранене.

Мрежа на лекарите на Университета на Северна Каролина

Повече от 220 лекари принадлежат към UNCPN, представляващи 40 практики, които предоставят пълен набор от първични грижи и специализирани услуги на жители в 12 окръга в Северна Каролина. Лекарите на UNCPN използват стратегии като образование, предварителни насоки и стратегически медицински интервенции, за да се грижат за отделни лица и семейства.

Популярна тема