Здравни грижи в Оук Ридж, Тенеси

Съдържание:

Здравни грижи в Оук Ридж, Тенеси
Здравни грижи в Оук Ридж, Тенеси
Anonim

Медицинските заведения предлагат здравни услуги за посрещане на местните нужди.

Методистки медицински център. Медицинска сестра с роботизирана ръка
Методистки медицински център. Медицинска сестра с роботизирана ръка

Медицински център Methodist

Методисткият медицински център на Оук Ридж е една от първите болници в Източен Тенеси, която предлага авангардни лечения и технологии, които са от полза за хора, които имат животозастрашаващи аневризми; тежко увредени коленни, тазобедрени и раменни стави; внезапна сърдечна недостатъчност; и незаздравяващи рани.

Медицинският център е сред първите болници в нацията, които откриха цялостни клиники за гърди и гърди, които намалиха времето за изчакване между съмнението за рак и началото на лечението от седмици или месеци до дни. Това е и първата болница в района, която е въвела протокол за хипотермия, който понижава телесната температура на пациента след сърдечен арест, за да намали риска от увреждане на мозъка.

Сега медицинският център е водещ с нов инструмент за скрининг за хора с висок риск от рак на белия дроб. Проучванията показват, че ранното откриване чрез годишни белодробни скрининги с ниска доза КТ може да намали риска от смърт от рак на белия дроб с 20 процента сред хората, които са изложени на висок риск. Без LDCT скрининг ракът на белия дроб обикновено не се открива, докато човек не развие симптоми.

Methodist също има една от най-изчерпателните програми за здравно образование в този регион за пациенти, техните семейства и общността като цяло, като предлага програми за отказване от тютюнопушенето, групи за подкрепа, ръководени от лекари лекции и дейности, пригодени за младите хора семейства.

Ridgeview Behavioral He alth Services

Създаден през 1957 г. като център за психично здраве на Anderson and Roane Counties Inc., Ridgeview Behavioral He alth Services беше едно от първите заведения за психично здраве в Тенеси. Днес Ridgeview обслужва както деца, така и възрастни чрез стационарни и извънболнични програми. Стационарната програма с 16 легла обслужва възрастни на възраст 18 и повече години и се обслужва от интердисциплинарен екип от психиатрични здравни специалисти, социални работници, терапевти и психиатрични техници. Амбулаторната програма третира няколко психични проблеми, включително злоупотреба с вещества. Особено впечатляващо е менюто от услуги на Ridgeview за деца и юноши. В допълнение към традиционните извънболнични клинични услуги за деца и техните семейства, Ridgeview участва в проекта B. A. S. I. C. програма, финансирана от Министерството на психичното здраве и уврежданията в развитието, която предлага ранна интервенция и образование за психично здраве в началните училища. Ridgeview също така осигурява лицензирани съветници и сертифицирани специалисти по превенция за училищната програма Amazing Discovery, която е насочена към деца, изложени на риск от развитие на злоупотреба с вещества.

Очните центрове на Оук Ридж

С местоположения в Оук Ридж и съседните Хариман, Леноар Сити и Онейда, The Eye Centers е най-големият местен доставчик на очни грижи, предлагащ цялостна очна грижа за цялото семейство. Очните центрове не само предлагат очни прегледи и услуги по предписване на очила и контактни лещи, но също така лекуват множество медицински заболявания на очите, включително глаукома, катаракта, макулна дегенерация и други заболявания на ретината. Очните центрове също така извършват операции за лазерна корекция на зрението и блефаропластика за коригиране на тъмни кръгове и подпухналост под очите.

Helen Ross McNabb Center

В продължение на почти 70 години Центърът на Хелън Рос Макнаб предоставя поведенчески здравни услуги на жителите на окръг Андерсън и околните райони. Известен със своята отдаденост на качествената грижа за пациентите, със специализирани лечения за деца, възрастни и семейства, центърът е допринесъл за подпомагането на безброй пациенти през годините. С основна мисия да подобри живота на всеки човек, на когото служи, съоръжението се занимава с различни проблеми, включително злоупотреба с вещества, кризисни услуги, услуги за домашно насилие, услуги за младежко правосъдие, ранна детска интервенция и превенция, услуги за психично здраве и др. Висококвалифицираните клинични експерти и лицензирани лекари на центъра оценяват нуждите на всеки пациент, за да осигурят възможно най-високо ниво на обслужване и лечение.

Популярна тема