Неща за правене в Литълтън, Колорадо

Съдържание:

Неща за правене в Литълтън, Колорадо
Неща за правене в Литълтън, Колорадо
Anonim

Littleton противоречи на името си с големи удобства

Литълтън
Литълтън

Районът на Денвър често се характеризира като убежище на открито и град Литълтън, Колорадо, не е изключение. Разположен на около 10 мили югозападно от Денвър, Литълтън е богат на панорамни бягства, исторически останки и множество дейности, вариращи от отдих до култура. От известни туристически пътеки до исторически забележителности, ето шест задължителни неща в Литълтън:

Trailblaze

Попитайте местен жител на Литълтън какво да правите и той повече от вероятно ще ви насочи към една от безбройните пътеки на Литълтън, особено парка Deer Creek Canyon. Обиколката от 2,7 мили за планински колоездачи или туристи от всички нива осигурява гледни точки към центъра на Денвър и живописна есенна зеленина. За по-взискателен преход, друго почетно споменаване е каньонът Уотъртън, който може да бъде разделен на двупосочно пътуване от 6 мили или удължено за двупосочно пътуване от 12 мили.

Отново във фермата

Определен като един от 10-те най-добри местни музея в нацията, музеят Литълтън се отдалечава от типичния музей. Разположен на 39 акра, музеят Литълтън съживява начина на живот на Колорадо от 19-ти век. Посетителите могат да видят две действащи ферми – едната да представлява 1860-те, а другата 1890-те – както и център за събиране, основна изложба и малко езеро. Музеят Литълтън е един от 700-те музея в САЩ, акредитирани от Американската асоциация на музеите, и също така има високата чест да бъде един от 140-те филиала на Смитсониън.

Хванете хапка

Може да си мислите, че Луизиана е единственото място, където можете да се напълните с храна Cajun, но местните жители на Литълтън ще трябва да кажат „не, не“на това – по-специално Nono’s. Nono’s Cafe, разположено в южната част на Литълтън, предлага разнообразието от традиционна каджунска кухня, включително варене на раци всяка събота през пролетта. Ресторантът се управлява от трансплантирани служители в Ню Орлиънс, Брайън и Сонда Брустър, така че знаете, че те внасят автентичността на Delta във вашата чиния. Тяхната заслужена титла на Топ 10 в Денвър потвърждава това.

Насладете се на вълнението

Всеки август центърът на Литълтън затваря улиците си за Littleton Twilight Criterium, 1,3-километрово велосипедно състезание, което привлича както топ колоездачи, така и зрители. Състезанието от затворена верига е национално признато и е подкрепено от колоезденето на САЩ и е в календара на професионалните национални критерии. За тези, които търсят по-малко интензивен подход, събитието е домакин и на фестивал, който включва камиони за храна, музика и шоу от професионални BMX ездачи.

Go Downtown

Признат като един от малкото оцелели исторически квартали на Фронт Рейндж, центърът на Литълтън е дом на повече от 220 магазина и други бизнеси, предлагащи всичко от магазини за кучета и антики до йога и художествени галерии. Центърът на Литълтън също обединява общността с годишни събития, включително блок парти, коледна вечер за пазаруване и пуешко бутче и вино.

Hear the Bloom

Littleton Hudson Gardens не е обикновеният открит амфитеатър. Освен че има 30 акра добре поддържан пейзаж, Хъдсън Гардънс удвоява място за концерти през лятото, привличайки артисти като Линард Скинард и Смоуки Робинсън, и коледна светлинна феерия през зимата. През есента фестивалът Brew & Beer в Hudson Gardens включва повече от 25 местни пивоварни и също така дарява приходите на Interfaith Community Services.

Популярна тема