Оук Ридж, Тенеси Камарата се фокусира върху растежа на общността

Съдържание:

Оук Ридж, Тенеси Камарата се фокусира върху растежа на общността
Оук Ридж, Тенеси Камарата се фокусира върху растежа на общността
Anonim

Камарата на Оук Ридж е заета тези дни с много усилия за растеж на общността.

Образ
Образ

В град с 30 000 жители е впечатляващо, че Търговската камара на Оук Ридж има повече от 500 членове.

Камарата е създадена през 1949 г. като силен глас за бизнеса и днес се фокусира върху жилищния растеж и развитие, за да привлече следващото поколение потребители и работна сила в Оук Ридж, а организацията води в набирането на персонал на търговски и търговски предприятия. Камарата също така наблюдава развитието на лидерството, за да израсне следващото поколение граждански, обществени, избрани и бизнес лидери и предоставя на членовете на камарата многобройни възможности за работа в мрежа всяка година.

„Ако бях компания, която обмисляше да намери място някъде, със сигурност щях да имам предвид Оук Ридж“, казва Паркър Харди, президент и главен изпълнителен директор на Търговската камара на Оук Ридж. „Oak Ridge е центърът за високотехнически работни места в района на Източен Тенеси и най-модерното производство в света се намира тук в много индустриални клъстери.“

Изобилие от новини

Харди посочва, че тези дни Оук Ридж прави много новини. На първо място, старият и презастроен Oak Ridge Mall се преустроява в градски център със смесено предназначение с големи магазини, ресторанти, хотел, офиси и семейни жилища.

Харди добавя, че училищата в Оук Ридж всяка година се класират сред най-добрите в нацията, докато Конгресът е разрешил създаването на Национален исторически парк на проекта Манхатън в чест на участието на града в усилията за атомна бомба по проекта Манхатън от Втората световна война. Постоянният туристически мемориал ще бъде представен в Оук Ридж, както и в Ханфорд, Вашингтон.и Лос Аламос, N. M.

„Междувременно хората пътуват до Оук Ридж от около дузина окръзи, които ни заобикалят, а най-големият процент от работниците живеят в района на Ноксвил“, казва Харди. „Едно от големите предстоящи усилия на камарата е да развием нашия град, така че някои от тези пътуващи в крайна сметка да изберат да станат постоянни жители на Оук Ридж, вместо просто да пътуват тук.“

Популярна тема