Фестивали & Концерти в Muskogee, OK

Съдържание:

Фестивали & Концерти в Muskogee, OK
Фестивали & Концерти в Muskogee, OK
Anonim

Мъскоги се превръща в град дестинация за международни филмови фестивали за игра на мръсен волейбол в кал.

Три Форкс Харбър кален волейболен турнир в Мускоги, ОК
Три Форкс Харбър кален волейболен турнир в Мускоги, ОК

Какво е това за едно предизвикателство: Какво ще отнеме повече време, за да се разбере, броят на фестивалите и специалните събития в Мускоги или видовете им?

Има причина "Festival City" да започне да бъде прякорът на Мускоги. През цялата година атракциите и местата на града са домакини на нарастващ брой фестивали, концерти и много, много повече. И тъй като през цялото време се добавят още, по-добре започнете да попълвате този календар сега.

Музикална зала на славата и музей в Оклахома

След няколко години набиране на средства и изграждане на колекцията, Музикалната зала на славата и музеят на Оклахома отвори врати в наскоро реновираното товарно депо Frisco. Наскоро кампанията Move That ‘Boose събра достатъчно средства, за да премести червен кабус от War Memorial Park в депото, където ще служи като интерактивно детско образователно съоръжение.

Симфония в парка

Любителите на музиката тук също се събират в парка Honor Heights всяко лято, когато отделът за паркове и отдих на Muskogee представя годишната Symphony in the Park. Запознатите пристигат рано, за да намерят най-добрите места за пикник и да останат през целия път на фойерверките.

Волейбол на кал

Харесва ли ви забавлението на открито малко по-мръсно? След това отидете или дори вземете участие в годишния турнир по волейбол в Muskogee Three Forks Harbor на Съвета за младежки услуги и жените в безопасни домове на окръг Мускоги. Състезателите се бият в два фута кал!

River Rumba Regatta

И докато сте близо до водата, не пропускайте годишната регата River Rumba, където можете да построите картонена лодка, за да се състезавате сами или с екип в няколко различни категории.

Castle of Muskogee

Имате ли още малко свободно време? Всеки май замъкът Мускоги се връща назад във времето за Ренесансовия фестивал в Оклахома, поздрав към всичко английско и средновековно. Замъкът също така е домакин на Замъка с духове през седмиците, водещи до Хелоуин, с множество семейни събития.

Готвене на национална душевна храна

The National Soul Food Cook-Off изправя готвачи един срещу друг, за да приготвят всичко – от пай със сладки картофи до макарони и сирене, и се превърна в събитието за хората, които търсят сериозна комфортна храна.

Приготвяне на чили и барбекю

Ако душевната храна не ви харесва, тогава посетете Chili & BBQ Cook-Off на Muskogee Exchange Club. След 27 години те все още раздават сини панделки за пикантни предястия, плюс това има детска зона и други дейности за цялото семейство.

Фестивал за дегустация на вино във Flying Fez

Има още повече забавления на фестивала за дегустация на вино Flying Fez, организиран всеки февруари от звеното Flying Fez на Bedouin Shrine. Повече от дузина винарни в Оклахома се състезават за най-високи отличия.

Изкуство под дъбовете

Имате нужда от малко изкуство към това вино? Насочете се към пазара и фестивала Art Under the Oaks, който се провежда в Музея на петте цивилизовани племена. Шоуто се фокусира върху културните, полезни произведения на изкуството на племената чероки, чикасоу, чоктоу, мускоги (крийк) и семиноли.

Международен филмов фестивал Bare Bones

За още повече визуално вълнение не пропускайте Международния филмов фестивал Bare Bones, който беше приветстван от публикации като списание Moviemaker и всяка година привлича повече участници и посетители.

Вижте още събития в Muskogee, OK.

Популярна тема