Опции за отдих в Gillette, WY

Съдържание:

Опции за отдих в Gillette, WY
Опции за отдих в Gillette, WY
Anonim

Възможностите включват спортни лиги, паркове, голф и младежки дейности.

Център за отдих на окръг Кембъл в Джилет, Уайоминг
Център за отдих на окръг Кембъл в Джилет, Уайоминг

CAM-PLEX

CAM-PLEX Multi-Events Facilities обхваща 1100 акра и разполага с пет закрити места за събития, парк на стадиона, три хамбара, множество къмпинги и Spirit Hall Ice Arena.

Паркове

Campbell County Parks & Recreation поддържа повече от 20 парка и съоръжения, включително четири парка с топки.

Отделът на City of Gillette Parks ръководи открит градски басейн, който отваря врати през лятото. Сред най-посещаваните места в града е Dalbey Memorial Park, който разполага със седем игрища за бейзбол/софтбол и 65 маси за пикник.

Campbell County Recreation Centre

Campbell County Recreation Center в Gillette има 42-футова стена за катерене, басейн с шест ленти, 3-метрова платформа за гмуркане, басейн за отдих с две водни пързалки, игрища за баскетбол и игрища за ракетбол. Има и пет тенис корта, повдигната пешеходна пътека, два солариума, зала за тежести, три зали за упражнения и детска зона, използвана за гледане на деца.

Център за отдих Wright

Wright Recreation Center разполага с плувен басейн с три ленти, ленива река, хидромасажна вана, заседателна зала, зала за тежести, кардио зона, зали за танци/фитнес и спининг студио. Мястото също така разполага с места за пикник, заслони и две детски площадки.

Младежки дейности

Децата в Gillette и Campbell County имат много да избират по отношение на спорта и развлеченията, включително лиги за хокей на земя, хокей на лед, баскетбол, бейзбол и плуване. Най-популярната лига е Gillette Soccer Club; други организирани младежки дейности включват борба, карате, BMX, ръгби, гимнастика, мажоретки, родео и нов скейт парк, открит през 2014 г. на 4J Road.

Бейзбол и софтбол

Новият спортен комплекс Energy Capital в Gillette вече е хит сред отборите по софтбол. Съоръжението разполага с четири полета за бързи игри със синтетична трева, покрити площадки и защитени места за зрители. Всички полета са оборудвани със светлини за нощни игри и отборите могат да използват четири клетки за вата, за да се загреят преди игрите. Има и пътека от 2,4 мили, която обикаля целия комплекс и естествена тревна площадка за малки деца, която включва устройство за създаване на мъгла. На общността обслужва и стадион Hladky Memorial, който е домакин на бейзболни мачове на Американския легион и има единственото игрище AstroTurf в региона. Стадионът се намира на ъгъла на Gurley Avenue и Warlow Drive.

Научете къде можете да ловувате, ловите риба, карате кънки и голф в Gillette

Голф

Campbell County има три голф игрища. Bell Nob Golf Course е шампионатно място с 18 дупки, par-72 в Gillette, с отделно игрище с девет дупки, par-3. Други дестинации са Gillette Golf Club с девет дупки и Haycreek Golf Club с девет дупки в Райт.

Disc Golf

Играта на диск голф на открито може да се играе на две игрища с 18 дупки в Gillette: Energy Rotary Club Disc Golf Course в CAM-PLEX Park и Dalbey Memorial Park.

Стрелбища

Районът Gillette предлага разнообразие от стрелбища, включително T&T Guns & Ammo близо до Rozet, където има обществено стрелбище за любители на пистолети и пушки. Range 307 разполага с пълно обслужване на закрити алеи за стрелба, многофункционални стаи, които са на разположение за специални събития и голяма колекция от облекло и огнестрелни оръжия, както за продажба, така и за наем.

Популярна тема