Болници в Гейнсвил на върха на грижите

Болници в Гейнсвил на върха на грижите
Болници в Гейнсвил на върха на грижите
Anonim

Регион Гейнсвил разполага с едни от най-силните здравни, медицински и изследователски съоръжения в нацията.

Гейнсвил, Флорида
Гейнсвил, Флорида

С две големи болнични системи и изключителните медицински образователни и изследователски съоръжения на Университета на Флорида, Гейнсвил предлага достъп до най-съвременните лечебни процедури и наличен експертен опит в здравеопазването.

„Секторът на здравеопазването представлява силен икономически двигател, който има динамичен мултиплициращ ефект върху икономическата жизненост и създаването на работни места в региона“, казва Дейвид Гузик, старши вицепрезидент по здравните въпроси в Университета на Флорида и президент на Университета на Флорида (UF) He alth.„Поради нашата силна медицинска общност в региона, можем да привлечем таланти от всяка точка на страната и по света.“

Здравният университет на Флорида, един от най-всеобхватните академични здравни центрове в Югоизтока, има основни кампуси в Гейнсвил и Джаксънвил и повече от 22 000 преподаватели и служители. UF He alth включва шест здравни колежа, девет изследователски института и центъра, две учебни болници, две специализирани болници, десетки лекарски практики и извънболнични услуги в Северна централна и Североизточна Флорида, както и две ветеринарни болници.

„Местоположението на първокласна учебна болница, шест колежа за здравни професии и свързани изследователски центрове и институти под обединено ръководство в главния кампус на голям университет е уникално сред академичните здравни центрове в Съединените щати, “, казва Гузик. „Това води до необичайно високо ниво на взаимодействие и сътрудничество между преподаватели, студенти и служители в различните дисциплини и между мисиите.”

През януари 2015 г. UF He alth направи първа копка на UF He alth Heart & Vascular Hospital и UF He alth Neuromedicine Hospital, проект на стойност 415 милиона щатски долара, който ще създаде най-напредналия дом в Югоизтока за грижи за пациенти със сърдечни заболявания, съдови и неврологични заболявания. Болниците ще се помещават в една съседна сграда, създавайки по-ефективни грижи и процедури за пациентите с различни възможности за лечение. Новото съоръжение ще разполага с повече от 521 00 квадратни фута пространство, когато бъде завършено през 2018 г. UF Shands Hospital е национално класирана в три специални области, а UF Shands Children's Hospital е класирана в седем специални области, според U. S. News & World Report.

Шестте колежа на Центъра за здравни науки на Университета на Флорида включват Колежа по медицина, Колежа по дентална медицина, Колежа по фармация и Колежа по обществено здраве и здравни специалисти. UF Schools постоянно се нареждат сред колежите с най-висок рейтинг в своите специалности, според US News.

Регионалният медицински център на Северна Флорида (NFRMC) е базиран в Гейнсвил център за спешна медицинска и хирургична помощ с 432 легла, който обслужва 14 окръга и предлага цялостни сърдечно-съдови грижи, онкология, ортопедия, невронауки, минимално инвазивна лапароскопска и роботизирана хирургия, хирургия и лечение за отслабване, женско здраве и терапия на рани, наред с други услуги. NFRMC е филиал на Hospital Corporation of America.

„Този регион има късмета да разполага с опция за частна болница в Медицинския център на Северна Флорида,“казва Браян Кук, президент и главен изпълнителен директор на NFRMC. „Като третият по големина частен работодател в района, ние сме важен актив и партньор на общността.“

Кук казва, че районът е късметлия, че има огромен набор от талантливи медицински специалисти, които искат да останат в общността. Болницата е определила своите планове за разширяване в няколко важни области на грижите. NFRMC започна следдипломно медицинско образование през 2015 г., като въведе първата си програма за следдипломно обучение за студенти по медицина с програма за пребиваване в семейна практика. Болницата също така планира да открие специализиран педиатричен спешен кабинет през есента на 2015 г. През 2014 г. беше открито отделение за поведенческо здраве с 20 легла, като в близко бъдеще се планира разширяването му с 13 допълнителни легла. До края на 2015 г. болницата планира да премине в областта на напредналата кардиоторакална хирургия с нова програма за минимално инвазивна сърдечна клапна хирургия. NFRMC спечели национално признание и най-добри класации в редица области на специализирани грижи от US News.

Популярна тема