12 причини да се преместите в Бока Ратън, Флорида

Съдържание:

12 причини да се преместите в Бока Ратън, Флорида
12 причини да се преместите в Бока Ратън, Флорида
Anonim

Boca Raton предлага класическата мечта за Флорида и много повече

Лодки изпълват пристанището на Бока Ратон в слънчев ден
Лодки изпълват пристанището на Бока Ратон в слънчев ден

Да живееш в Бока Ратон означава, че получаваш романтичния живот на плажа във Флорида, идеализиран от средата на 20-ти век нататък в книги, музика и филми. Но градът е повече от своите плажове, със своята бързо развиваща се икономическа среда, държавни училища с оценка A, пет колежа, изобилие от обществени паркове и пространства и жизнена култура на изкуството. Има и процъфтяваща туристическа индустрия с множество курорти, обслужващи пътници, търсещи голф, плаж или просто бягство. Причините да се преместите в Бока и да създадете дом са безброй. Ето няколко причини, поради които смятаме, че животът в Бока Ратон е мъдър избор.

„Ние сме град, който има всичко“, казва кметът Сюзън Хейни. „Добри училища, страхотна работа, прекрасно време и качество на живот от световна класа.“

1. Страхотни квартали

Каквито и да са идеалните ви подредби, от многоетажни апартаменти по протежение на пясъчни плажове до грациозни домове, разположени в центъра на голф игрището, до причудливи еднофамилни къщи от средата на века във Флорида, всичко това може да се намери в Бока Ратон на своите 29,6 квадратни мили. Като допълнителен бонус, Boca има ниска данъчна ставка, което отчасти се дължи на най-високата оценена стойност в окръг Палм Бийч.

2. Изобилен икономически растеж

Бизнес климатът на Бока Ратон създаде около 8 000 нови работни места през последните пет години. Това включва процъфтяваща технологична индустрия и репутация на солиден технологичен стартъп център. Други големи работодатели, според кмета Хейни, включват образованието (с 28 държавни и частни K-12 училища, плюс пет колежа), корпоративния офис на Office Depot, Cancer Treatment Centers of America, Garda, ADP Payroll Services, IBM и Jarden Consumer като застрахователната и медицинската индустрия и самия град, със 17 000 служители.

3. Висше образование

Boca Raton е домът на Florida Atlantic University, най-големият му университет, плюс по-малки колежи Lynn University, Palm Beach State College, Everglades University и Digital Media Arts College. Кметът Хейни казва, че това води до студентска популация от 40 000. „Когато нови компании се преместят в района, първият въпрос, който те задават, често е „Имате ли образована работна сила, от която да градите?“, казва кметът Хейни. „Отговорът е твърдо да.“

4. Живот на открито

Boca Raton има около 46 парка, покриващи 16 000 акра паркове и пътеки. Два непрекъснати пътеки север-юг свързват системата Tri Rail с Атлантическия университет на Флорида, така че студентите, живеещи по-далеч, могат безопасно да карат колело от гарата. Градът също така разполага с 4 мили красив обществен плаж, оставен в естественото си състояние, а не комерсиализиран. Бока Ратон също има един от единствените кучешки плажове в окръг Палм Бийч за собственици на домашни любимци.

5. Обществени пространства и преживявания

Построен в средиземноморски възрожденски стил, Mizner Park служи като една от централните точки на града както за жителите, така и за туристите. Епичният търговски център Town Center (смесено пазаруване на закрито и открито), който включва Lord & Taylor, Tiffany & Co., Neiman Marcus и Macy’s, е най-големият мол в региона. Обширен проект със смесено предназначение, Mizner предлага разнообразна колекция от неща за изследване. Центърът за изкуства в Mizner Park се намира в северния край, заедно с амфитеатър и Музея на изкуствата Boca Raton.

6. Изкуства

Говорейки за тези места за изкуства, Фестивалът на изкуствата в Бока Ратон, всеки март, привлича туристи от всички краища. Изключителен празник на изкуствата в целия свят, фестивалът предлага класическа музика, джаз, танци, филми, писатели и много други. Целта е не само празнуване, но споделяне на всички аспекти на изкуствата с всички възрасти.

7. Спорт

Разбира се, светът се стича в окръг Палм Бийч за голф и възможността да плувате, да карате лодка или да се гмуркате с шнорхел край прекрасните плажове, но Бока също е домакин на голф турнира Allianz Championship, който привлича посетители всяка година за да видите изключителни играчи от PGA Senior Tour да се бият на зелените терени. Институциите за висше образование в Бока Ратон, особено Флорида Атлантик, също предлагат много колегиални спортове за аплодисменти. Най-големият нов спортен жребий за града е Boca Raton Bowl, който се провежда на стадиона на Florida Atlantic University. Градът наскоро подписа шестгодишен договор с ESPN за отразяване, с дата на игра непосредствено преди Коледа. „Миналата година Маршал беше един от колежите, които свиреха и групата им всъщност излезе и тренираше на плажа“, казва кметът Хейни. Бока също има огромни организирани младежки спортове, включително футбол, футбол, лакрос и много налични съоръжения, за да направят възможно участието както на младежи, така и на възрастни.

8. Страхотни ресторанти

Заведенията за хранене в Бока Ратон изглежда се подобряват всяка година. За тези, които се интересуват сами да запазят нещата свежи и местни, фермерският пазар се провежда всяка събота от октомври до май. Farmer’s Table от фермата до вилицата в Wyndham Hotel Boca Raton дава пример за добре направено местно снабдяване. Други любими са Yard House, Max’s Grille в Mizner Park, Gluttonous Goat, Rebel House и др. Редица вериги от висок клас също процъфтяват в Бока, включително Ruth’s Chris Steakhouse и Morton’s. Градът в момента работи с луксозната верига Houston’s за планиране на дестинационен ресторант на брега, според кмета Хейни.

9. Royal Palm Yacht and Country Club и The Sanctuary

Наличието на някои от най-скъпите комплекси от затворен тип в цялата страна във вашия град осигурява страхотна стойност на имотите за всеки. Това също създава страхотна данъчна основа, която работи в полза на всички. Общностите Royal Palm и Sanctuary са две от най-елитните места в страната, където известни жители на Холивуд се търкат с някои от най-големите имена (уж) в организираната престъпност.

10. Това е Маями Бийч без тълпите

Boca има всичко, което Маями има. Но с население от под 100 000 жители на метрото, то все още запазва усещането за малък град. В крайна сметка може да плащате за това, което получавате, но за тези, които могат да си позволят стила на живот в Бока, не можете да победите ексклузивното му усещане.

11. Пътуване с ферибот до Бахамските острови

Около 85 мили на изток от Бока Ратон от другата страна на Атлантика се намира вторият по население град на Бахамските острови – Фрийпорт. Ако се чувствате тропически, сте само на кратък полет с локви, или ако имате своите морски крака, пътуване с ферибот в първа класа може да ви извика името.

12. Barrel of Monks Brewing

Крафт бирата е популярна стока в наши дни, а Бока Ратон е дом на звездна пивоварна. Barrel of Monks е първата производствена пивоварна в града, която произвежда малки партиди бири, които отдават почит на белгийските монаси, които са усъвършенствали изкуството на производството на бира в продължение на векове. Дегустационната зала е отворена от вторник до петък от 16:00 часа. и от събота до неделя от 14:00 ч.

Популярна тема