Broken Arrow, OK разширява своята търговска база

Съдържание:

Broken Arrow, OK разширява своята търговска база
Broken Arrow, OK разширява своята търговска база
Anonim

Повече планиране и изграждане продължава

Шатрата на Warren Theatre показва какви филми се играят, като Jurassic World
Шатрата на Warren Theatre показва какви филми се играят, като Jurassic World

Broken Arrow: население 107 000. Това високо число е голяма причина, поради която националните и регионалните търговци на дребно започват да се интересуват от града.

„Числото 100 000 е повратна точка за много търговци на дребно, които търсят растящи общности, когато извършват търсене на местоположение на сайтове“, казва Уорън Унсикър, вицепрезидент по икономическото развитие на Broken Arrow Economic Development Corp. „Цифрата 100 000 е основен праг на интерес.”

Един ключов проект за развитие на търговията на дребно в Broken Arrow е в северния сектор, по Hillside Drive. Той разполага с дълъг, взаимосвързан търговски коридор, който включва Bass Pro Shops, The Park at Adams Creek, търговския комплекс Hillside Crossings, подчертан от Sprouts Farmers Market, и магазините в Broken Arrow, който включва Target and Dick's Sporting Goods.

„Можете да изминете целия път от County Line Road до 61-ва улица направо и да пазарувате от всички онези търговски обекти по Hillside Drive“, казва Unsicker. „Също така в процес на изграждане е конферентен център и хотел, които трябва да бъдат завършени през 2016 г., които ще допринесат още повече за растящата икономика на този район.“

Aspen Creek Area Търговия на дребно

Broken Arrow също направи значителни инвестиции в своя южен сектор, подчертан от развитието на търговията на дребно в Aspen Creek. Unsicker казва, че градските власти са постъпили мъдро през последните години, за да настояват за нов обмен, който е добавен по протежение на магистралата Creek на Aspen Avenue, както и както Aspen Avenue, така и 121-ва улица са разширени, за да направят тази зона по-жизнеспособна за търговия на дребно.

„The Shoppes at Aspen Creek е проект, който в крайна сметка ще включва 250 000 до 300 000 квадратни фута търговска площ в допълнение към 150 000 квадратни фута Warren Theaters cineplex, който сега е отворено“, казва Unsicker. „Театърът вече е регионален интерес и ще привлече големи наематели и дори се говори за многофамилен жилищен компонент в Аспен Крийк.“

Rouse District в центъра

Други проекти за търговия на дребно намират успех в северната и южната част на Broken Arrow, но Unsicker посочва, че градските власти също са осъзнали, че е от решаващо значение да се изгради в сърцевината на града. Поради тази причина центърът на Rose District беше преустроен.

„Имаше 100-годишни сгради, които се нуждаеха от ремонт и ние искахме да създадем нов бизнес, така че градът инвестира близо 5 милиона долара в обновяване на уличния пейзаж в района Rose“, казва Unsicker. „Всички надстройки предизвикаха шум в общността от гледна точка на развитието и през последните две години там започнаха 20 нови бизнеса.”

Освен градската инвестиция от 5 милиона долара, частните инвестиции в квартала възлизат на близо 15 милиона долара. Това привлече няколко нови магазина, барове и ресторанти, включително регионални марки като In the Raw Sushi Bar, Fleet Feet и Andolini's Pizzeria.

„Rose District отново е оживен“, казва Unsicker. „Стана синоним на секцията за изкуство и развлечение на Broken Arrow и сега включва много пазаруване и заведения за хранене.“

Популярна тема