Родео събития на Gillette

Родео събития на Gillette
Родео събития на Gillette
Anonim

Gillette е родео столицата на Уайоминг, като CAMP-LEX е домакин на много родео събития за деца и възрастни.

Gillette WY
Gillette WY

Точно както Уайоминг е синоним на каубои, Gillette и Campbell County стават известни с родеото. Окръгът има дълга история на спортове като езда на бикове, въжета за волани и състезания с бъчви, и е домакин на няколко големи родео събития. „Окръг Кембъл винаги е бил известен като родео общност“, казва Рекс Браун, маркетинг мениджър в CAM-PLEX, най-голямото съоръжение за много събития на Gillette. Едно събитие, на което CAM-PLEX е домакин, е Националното гимназиално финално родео през юли, което привлича 1500 състезатели.„Това е нещо като Световните серии – най-добрите от най-добрите идват тук, за да се състезават. Това е огромно събитие, подходящо за семейства,” казва Браун.

Campbell County също е домакин на Energy Town Pro Rodeo, което се провежда всеки август във връзка с Campbell County Fair. „Energy Town Pro Rodeo е домакин на едни от най-добрите каубои и каубойки в региона, които се състезават в съответните им събития“, казва Бети Хау, мениджър на Campbell County Fair.

Дори децата могат да се включат в родеото в Gillette. „Има няколко детски родеа през лятото, включително две Little Levi Rodeo, младежко родео по време на панаира и родео в гимназията, в което могат да участват само деца от Уайоминг,” казва Хау.

Популярна тема