Gillette Area създава нови работни места, приветства нов бизнес

Съдържание:

Gillette Area създава нови работни места, приветства нов бизнес
Gillette Area създава нови работни места, приветства нов бизнес
Anonim

Новите и разширяващи се предприятия водят до оживен икономически напредък в окръг Кембъл.

Образ
Образ

През последните месеци в окръг Кембъл бяха открити редица нови фирми, докато няколко съществуващи компании се разшириха. Променящият се бизнес пейзаж сигнализира за нарастваща, процъфтяваща икономическа среда в Gillette и в целия регион.

„Окръг Кембъл е добро място за нашия бизнес, защото има много добре платени работни места, данъците са ниски, а окръгът и градът непрекъснато се разрастват“, казва Тори Уингърт, вицепрезидент и главен финансов директор служител в Bomgaars, магазин за стоки за дома, който отвори първото си място в Gillette през 2013 г.

Bomgaars не е единствената компания, която вижда икономическото обещание на окръг Кембъл. Редица други търговци на дребно и компании за услуги са взели решения да инвестират в района наскоро.

Успешната икономика на Gillette

Нова и разширяваща се търговия на дребно

Новият магазин Bomgaars с площ от 50 000 квадратни фута в Gillette отвори врати през юни 2013 г. Подобно на останалите 65 магазина във веригата Bomgaars, магазинът включва няколко основни отдела: морава/градина/разсадник, дрехи/обувки, домашни любимци/животни, консумативи за автомобили, боя, железария, инструменти, домакински принадлежности и играчки.

„Избрахме да отворим магазин в Gillette, тъй като смятахме, че това е един от последните големи градове в Уайоминг без ферма и ранчо с добри размери“, казва Уингърт.

Докато новият магазин беше приет добре от общността, Bomgaars очаква „продължаващ растеж в нашия магазин в Gillette, тъй като клиентите все още свикват с това кои сме и какво продаваме“, казва Уингърт.„Ние наистина сме магазин за четири сезона и популяризираме силно целогодишно с разпродажби и събития.“

Bomgaars не е единственият нов търговски обект в окръг Кембъл. Също през 2013 г. Universal Athletic, която продава и обслужва атлетично оборудване за местни спортисти, гимназии и колежи, се премести на по-голямо място. Въпреки че компанията не е нова за Gillette, тя продължава да инвестира в местната общност и бизнеса си в окръг Кембъл.

Heaven to Earth, местен магазин за гурме готварска храна, отвори врати в Gillette през 2012 г. Собственикът Гейл Уинтърхалер казва, че общността е идеалното място за продажба на стоките й, които включват кафе, чайове, масла, оцет, билки и готварски книги. Местните клиенти реагираха добре на активното присъствие на магазина в социалните медии, седмичните раздавания и уроци по готвене.

Истории на индустриалния успех

Освен търговията на дребно, икономиката на окръг Кембъл отбелязва растеж и в индустриалния сектор. Arnold Machinery, дистрибутор на строителни, минни и селскостопански стоки, построи нова, по-голяма сграда в Gillette през 2012 г. Новото местоположение позволява на компанията да обслужва повече клиенти в региона и представлява продължаваща инвестиция в окръг Кембъл.

Interstate Power Systems, която се намира в Gillette от 1972 г., също претърпя значително разширяване в района. За да улесни новите услуги за своите клиенти в минното дело, нефта и газа, както и клиентите, извършващи извънградски транспорт, Interstate Power разшири броя си от приблизително 40 служители в Gillette през 2007 г. на 185 до 2011 г.

Разширяването на базата от служители изисква „значителна инвестиция в съоръжения“, казва Ръсел Грумбридж, мениджър на клон за офиса Gillette на Interstate Power. Новото съоръжение, което отвори врати през юни 2012 г., издигна компанията от 27 000 квадратни фута до приблизително 72 000 квадратни фута.

„Окръг Кембъл разполага със значителни енергийни ресурси и е дом на междущатската магистрала от 1972 г.“, казва Грумбридж.„Имаме дългосрочни изключителни отношения с нашите клиенти и общността, която подкрепяме. Окръг Кембъл предлага страхотни услуги, образователни съоръжения и развлечения, които са привлекателни за служителите и потенциалните служители.“

Популярна тема