Окръг Кембъл: Енергийна столица

Съдържание:

Окръг Кембъл: Енергийна столица
Окръг Кембъл: Енергийна столица
Anonim

Петролните компании в окръг Кембъл помагат да се превърне в енергийната столица на нацията.

Станция Dry Fork близо до Gillette, WY
Станция Dry Fork близо до Gillette, WY

След десетилетия на спад, производството на петрол в Уайоминг е във възход през последните няколко години. А окръг Кембъл е центърът на цялата активност. Например, операторите в Уайоминг са произвели повече от 57 милиона барела петрол през 2012 г., което е 11% увеличение от 2009 г. Увеличението на производството на петрол се дължи отчасти на появата на нови технологии, като хоризонтални кладенци и хидравлично разбиване. През 2013 г. близо една трета от всички варели, произведени в щата, идват от басейна на река Паудър в окръг Кембъл, според Комисията за опазване на нефта и газа на Уайоминг.

Основни играчи във въглищната промишленост

Peabody Energy управлява три мини в Powder River Basin. Мината North Antelope Rochelle е доставила повече от 1 милиард тона въглища от началото на добива там през 80-те години. Мината Caballo, разположена на около 20 мили южно от Gillette, доставя 20 милиона тона въглища годишно, а мината Rawhide, разположена на 10 мили северно от Gillette, доставя около 10 милиона тона въглища с ниско съдържание на сяра всяка година на клиенти.

Cloud Peak Energy управлява мината Cordero Rojo на около 25 мили южно от Gillette. Компанията доставя около 39,2 милиона тона въглища с ниско съдържание на сяра всяка година, главно до електроснабдителни компании в западните, средните западни и югоизточните щати.

Въгледобивните операции в района зависят от захранването от станцията Dry Fork, базирана на въглища електрическа централа, собственост на Basin Electric Cooperative и Общинската енергийна агенция на Уайоминг. Разположена на седем мили северно от Gillette, станцията се захранва с въглища, които пристигат през конвейерна система от 1 миля.

Транспортни активи

Работниците и ръководителите на петролни компании имат лесен достъп до своите операции в басейна на река Паудър с близкото летище Gillette-Campbell County. Летището предлага ежедневно търговско обслужване от и до Денвър и Солт Лейк Сити, а също така има и чартърни полети.

Популярна тема