Нощен живот в Gillette, WY

Съдържание:

Нощен живот в Gillette, WY
Нощен живот в Gillette, WY
Anonim

Gillette, Уайоминг предлага разнообразни възможности за нощен живот, от музика на живо и танци до крафт бира, ресторанти със стекове и суши.

Prairie Fire Brewing Co. в Gillette, WY
Prairie Fire Brewing Co. в Gillette, WY

Сцената на нощния живот на Gillette се разраства с нарастваща индустрия за крафт бира, места за музика на живо и нови ресторанти, предлагащи изключителна кухня, занаятчийски коктейли и модерна атмосфера. Възможностите за забавление в този малък град се сравняват благоприятно с тези в по-големите градове. Жителите имат много места, където да излязат, да се отпуснат и да се отпуснат.

Танцувайте и празнувайте

Boot Hill Legendary Steakhouse and Nightclub преоткрива любимата местност от 80-те години с три бара, просторен дансинг и удобства. Долният етаж предлага стекхаус с до 120 места и банкетна зала за партита. На горния етаж гостите откриват фантастичен нощен клуб с капацитет 500. Ейми Амак, която ръководи залата за пържоли и банкетните съоръжения в Boot Hill, казва: „Ние се стремим да бъдем клуб за вечеря с нощен живот. The Billy Troy Band, нашата домашна група, свири страхотна музика и очакваме с нетърпение да привлечем турне групи от Нешвил и другаде.”

Изискани вечери

Тези, които търсят силно изживяване от стека, ще се насладят на Jordan’s Western Dining с очарователния интериор и прекрасен ретро бар от 19-ти век. Ежедневните промоции за щастливи часове, плюс солидно вечерно меню за уикенда, което повтаря отличните специалитети на ресторанта и възможностите за силни напитки, правят Jordan's страхотно място за спиране.

Skyline Grille предлага свои собствени отлични собствени, малки партиди занаятчийски бири, вариращи от светли ейлове до тъмни бири – подчертавайки мощната тенденция за занаятчийска бира, обхванала Gillette. Ноа Сибеналер от Skyline казва, че голямото привличане е прясното суши пет дни в седмицата плюс късните часове, особено през уикендите. „Всичките ни морски дарове са пресни, доставени ежедневно с камиони от Денвър, където се доставят направо от доковете. Можете да поръчате да отидете или да хапнете в суши бара.”

311 Lounge междувременно се фокусира върху изключителни занаятчийски коктейли. „Нашите московски мулета в медните чаши и техните вариации са нашите най-популярни напитки“, казва Ланс Бърд от 311. Ресторантът се гордее с прясно доставени морски дарове и стилове на изискана кухня, по-характерни за по-големите градски райони като Денвър. „Ние сме специализирани в морски дарове, пържоли, страхотно вино и коктейли“, казва Бърд.

Занаятчийска бира

Занаятчийската бира е огромна в Gillette. Prairie Fire Brewing Company отвори врати официално през септември 2013 г., предоставяйки на публиката не само своите бири (13 наливни в момента – опитайте Cream Ale или Bushwacker), но и огромна зала за дегустации, където се предлагат бургери, опаковки и разнообразие от вкусни кръчми храната е налична.„Имаме най-тихоокеанския северозападен стил бира в Уайоминг“, казва главният пивовар на Prairie Fire Майк Конвърс. „По-сладки са от повечето в този регион.“

Gillette Brewing Company, също нова през 2013 г., също вари отлична бира. Съчетайте бирата си с пици на дърва, приготвени на място от Pizza Carello от понеделник до събота от 11 до 23 часа. Пивоварната е отворена и за специални събития по време на мачове на NFL и планирани музикални изпълнения на живо. С шест редовни бири плюс напитки за гости и наливни сезонни специалитети, има много за избор (опитайте Tall Canyon Porter и Locomotive Brown).

Ресторанти в Gillette

Популярна тема