Страхотни места за барбекю в Gillette, WY

Съдържание:

Страхотни места за барбекю в Gillette, WY
Страхотни места за барбекю в Gillette, WY
Anonim

Gillette се превръща в разсадник за барбекю, отчасти благодарение на състезания като Smokin' on the Prairie Charity Barbeque Cookoff.

Джилет, Уайоминг
Джилет, Уайоминг

Барбекюто е популярна тема в окръг Кембъл тези дни, отчасти благодарение на Jo-Bawb's, базиран в Розет, Уайоминг екип за барбекю съпрузи, който сам издигна профила на Gillette's сцена на барбекю. През 2013 г. двойката се състезава в 17 събития в цялата страна, печелейки пътуване до Jack Daniel’s Invitational (Супербоул на състезанията по барбекю), където завършват на седмо място сред 97 отбора от цял свят, заемайки трето място в пързалянето.

“Това е първият път, когато отбор от Уайоминг се класира. Това беше връхната точка в живота ни като барбекюта“, казва гордият Лон Мичъл, мъжката половина от дуото, преди да отбележи, че Jo-Bawb организира специални събития между състезанията.

За непосветените състезателен барбекю екип готви четири меса – пилешко, свински ребра, свинско дупе и телешки гърди – на всички събития на Kansas City Barbeque Society, KCBS е национална организация с нестопанска цел, която популяризира „любимото на Америка кухня” и определя правилата и разпоредбите за официално разрешени състезания, които приличат на това, което бихте видели на [Destination America's] BBQ Pitmasters. Оценяването се извършва на сляпо и отборът с най-голям брой точки в четирите категории се обявява за победител.

Страхотни места за хранене в Gillette

Smokin’ on the Prairie

Едно от състезанията, в които Jo-Bawb участва през 2013 г., беше Smokin' on the Prairie Charity Barbeque Cookoff, което се провежда през втория уикенд на всеки август в Knights of Columbus Hall в Gillette и включва Портфейл от $10 000.„Имахме 25 участници през изминалата година,“казва организаторът на събитието Стив Томас, „и около половината от тях бяха сериозни състезатели, които се надяваха да спечелят и да получат автоматично влизане в Royal“, като се позовава на American Royal World Series of Barbeque Invitational, най-голямото състезание по барбекю в нацията.

„Състезавахме се в Smokin' on the Prairie [два пъти] и спечелихме People's Choice и двете години“, добавя Мичъл, който използва персонализирана пушилка („не е нищо изискано, но е ефективно“) в състезание. И все пак той настоява, че пушачът, който човек използва, не е непременно толкова важен. „Това, което правите по време на подготовката и готвенето на месото, е това, което прави разликата“, обяснява той.

И Мичъл, и Томас вярват, че местната барбекю сцена ще става все по-голяма и по-конкурентоспособна с течение на времето, отбелязвайки, че 11 отбора от Gillette се състезаваха в Smokin' on the Prairie през 2013 г. и 14 предната година. „Бях вдъхновен да издигна барбекюто на по-високо ниво заради Gillette и заради състезанията“, казва Мичъл.

Барбекюто на Pokey

Разбира се, не е необходимо да участвате в състезание, за да се насладите на барбекю в Gillette. Гладен вечеря може да посети Pokey's BBQ and Smokehouse, например, приятелски, семеен бизнес, който предлага порции барбекю в ресторантски стил, а също така предлага пържоли, морски дарове и салатен бар, който можете да ядете.

“Барбекюто се разраства със скокове и граници. Удивително е колко много хора влизат в него [тук]. Хората, за които дори не бихте си помислили, имат пушачи и пушат месо“, казва Томас. „В Gillette определено има любовна афера с барбекюто“, казва Мичъл. „Но, знаете ли, в цялата нация има и любовна афера към доброто барбекю.“

Популярна тема