Неща за правене в Downers Grove, IL

Съдържание:

Неща за правене в Downers Grove, IL
Неща за правене в Downers Grove, IL
Anonim

Открийте някои от най-вълнуващите атракции и дестинации в Downers Grove

Образ
Образ

Разположен на около 30 мили извън Чикаго, Downers Grove, Илинойс, предоставя на жителите си много възможности за забавление, страхотни училища и неща за правене. Но, разбира се, близостта на града до голям метрополис е допълнителна полза. Между богата история, ресторанти, паркове и известно изложение за ретро автомобили, посетителите и близо 50 000 жители, които живеят в Downers Grove, имат какво да избират в границите на града.

Ето няколко неща, които бихме препоръчали:

Downtown Downtown Grove

Хиляди посетители се разхождат по улиците на центъра на Downers Grove всяка седмица, за да разгледат страхотната пазарна сцена в района. Районът в центъра е дом на повече от 70 магазина и ресторанта, включително известната книжарница Anderson’s Bookshop, която беше обявена за книжарница на годината от Publishers Weekly, както и местните LemonTree Grocer и Zest Bistro в стила на фермерския пазар. Освен пазаруване, центърът на Даунърс Гроув е домакин на събития през цялата година, включително коледно шоу с ледени скулптури и готвене на чили.

Classic Car Nights

Downtown Downers Grove всъщност е домакин на едно от най-големите събития в града. Отбелязвайки 24 години през 2016 г., изложенията за класически автомобили Summer Nights приветстват хиляди ентусиасти на автомобили по улиците на центъра през летните месеци, които идват, за да разгледат дълго Pontiacs, Corvette отпреди 1985 г. и други купета, седани и кабриолети от миналото. Между надникването под качулките, посетителите на събитието могат да се насладят на музиката на живо или да отскочат до един от многото ресторанти в центъра.

Baked Apple Breakfast Co

Baked Apple Breakfast Co. в Downers Grove може да изглежда като поредното сладко кафене, но щом влезете, ще видите, че това е сериозна крепост за кулинари. Това популярно място за закуска има необходимите сутрешни основни продукти – яйца, бекон, френски препечени филийки и палачинки – но това, където се отличава, е с уникални продукти за закуска като палачинки от бисквитки и сметана, омлет с ябълки и чедър и тиган с тако яйца, идва със смляно говеждо месо, халапеньо и други добавки. Въпреки че не е в името им, Baked Apple Breakfast Co. не пропуска любителите на обяда и предлага опаковки, сандвичи и бургери като каубойския бургер с бекон и барбекю.

Музей Downers Grove

През 1832 г. Пиърс Даунър се установява в съвременния Downers Grove и останалото, както се казва, е история, която посетителите могат да видят в музея Downers Grove. Домът от 19-ти век съдържа постоянни експонати на съкровища от Downers Grove, включително градската пожарна кола от началото на 20-ти век, както и сезонни експонати, като викторианска мода и местни египетски артефакти от отдавнашно проучване.

Downers Grove Park District

Дистриктът Downers Grove Park предоставя на жителите множество начини да излязат и да се активизират, може би най-забележителното с голф игрището Downers Grove с девет дупки, пар-36. За малките (и възрастни) игрището за мини голф на Miner Mike има високи резултати в скалата на забавлението. В района на парка и неговите седем парка има и дейности като гребане в Barth’s Pond и изпотяване в 4500 Fitness.

Популярна тема