Пазаруването блести в Gillette, WY

Съдържание:

Пазаруването блести в Gillette, WY
Пазаруването блести в Gillette, WY
Anonim

Сцената за пазаруване Gillette, Уайоминг съчетава разнообразие от национални търговци на дребно с местни магазини и магазини.

Образ
Образ

Когато става въпрос за пазаруване, Gillette разполага с технологични играчки и дизайнерска мода, за да очарова всеки от хардкор мултимедийните специалисти до невероятните модни любители.

В Hastings Books, Music & Video името им казва всичко. Националният мултимедиен супермаркет продава разнообразна електроника, нови и употребявани книги, филми, видео игри и компактдискове. И техният набор от стоки не спира дотук. Hastings също така продава детски играчки, спортно оборудване и колекционерски предмети, бижута, декор за стая и много други.

Клиентите също имат опцията да наемат артикули от масовата селекция от видео и видеоигри на Hastings.

Изберете онлайн

За тези, които не могат да стигнат до магазина, Хейстингс предлага онлайн поръчка на www.goHastings.com, сайт за електронна търговия, който предлага нови и използвани развлекателни продукти, подаръци и играчки.

Онлайн поръчки изпълнява и Blue Butterfly Boutique. Семейният магазин се намира в центъра на Gillette и предлага някои от най-новите дамски модни модели за сезона. Дрехи, аксесоари, обувки, ботуши, бельо, чанти и парфюми са само малка част от многото артикули, които се намират в магазина и онлайн.

Още модни любими

В местния Fashion Bug жените също имат голям избор от дамско облекло, обувки и аксесоари, от които да избират. И със стилове, вариращи в размер от 6 до 30, жените с всякакъв тип тяло няма да имат проблем да създадат перфектната визия.

Мега модният търговец има магазини в цялата страна, но се намира на 2610 South Douglas Highway в Gillette.

Не много далеч е Crazy Woman Mercantile. Този магазин в бутиков стил предлага уникална селекция от домашен декор, колекционерска стойност, дреболии, чанти, бижута, плетени артикули и прежди.

Забавни неща за правене в Gillette, WY

Популярна тема