Ловът в окръг Кембъл достига целта

Съдържание:

Ловът в окръг Кембъл достига целта
Ловът в окръг Кембъл достига целта
Anonim

Ловците се стичат в окръг Кембъл

Лов в Джилет, Уайоминг
Лов в Джилет, Уайоминг

С повече от 4802 квадратни мили пустиня, окръг Кембъл е мечтата на ловеца. Земята разполага с достатъчно разнообразие от диви животни, за да се погрижи за всеки тип лов, независимо дали е тихо дебнене на белоопашати елени и елени, или проследяване на миграцията на патици и гъски. Тук ловците ще открият място, което ги кара да се чувстват като у дома си.

Широко отворени пространства

Wyoming изглежда е създаден за лов. Това е 10-ият по големина щат в САЩ, но най-малко населен, което го прави идеален за онези, които искат да избягат от градския живот и да се потопят в дивата природа. Окръг Кембъл, който включва град Джилет, е сгушен между планините Биг Хорн и Блек Хилс, разположени в басейна на река Паудър. Така че докато тези географски елементи създават спираща дъха природа, докато ловците се разхождат из дивата природа в търсене на дивеч, ниската популация в района гарантира по-голям процент срещи с диви животни.

Местният жител Ръсти Бел, собственик на Rusty’s Taxidermy, ловува в окръга, откакто е бил малко момче на лов с чичо си Том.

„Любимото ми нещо при лова в окръг Кембъл е разнообразното и изобилно количество диви животни, които не можете само да ловите, но и да ги видите по време на лов“, казва Бел. „Имаме най-голямата популация от вилороги антилопи в света и едни от най-добрите ловни елени и лосове в района.“

Независимо дали търсите голям или малък дивеч, Мери Силвърнел казва, че ще го намерите. Тя е изпълнителен директор на Бюрото за конгреси и посетители на окръг Кембъл и казва, че в района има дивеч, който ловците няма да намерят в много части на Северна Америка.

„Няма много щати, в които има вилорога антилопа, казва Силвърнел. „Имаме и белоопашат елен. Но повечето хора идват заради елените и вилорогите антилопи, защото са толкова различни от мястото, откъдето са.“

Да направим ловците добре дошли

Тъй като все повече и повече ловци се стичат в окръг Кембъл, градовете в района са направили всичко възможно, за да ги накарат да се почувстват добре дошли. Като начин да им помогне, Silvernell обяснява, че Gillette Visitor Center приема представители на отдела за дивеч и риба в Уайоминг преди началото на ловния сезон, така че те да могат да отговорят на всички въпроси, които местните и гостуващите ловци може да имат.

„Доколкото знам, ние сме единственото място в Уайоминг, където представителите за игра и риба са на разположение лично, казва Силвърнел.

Също така в посетителския център срещу малка такса ловците могат да вземат картата на Бюрото за управление на земите, която предоставя подробна информация за площите земя, които са публична, частна собственост, заедно с тези зони, където ловците могат да влизат през сезона. Голяма част от обществените ловни земи са затворени от частна собственост, казва Силвърнел, но представителите на Game and Fish работят със собствениците на земя, които са повече от отзивчиви към ловците.

Настаняването не спира дотук и за ловците. Много местни ресторанти и хотели ще им предложат отстъпки, а общността също така провежда годишни събития като Hunter/Rancher Chili Feed, което насърчава взаимодействието между местните жители и гостуващите ловци. Тези видове лични щрихи правят окръг Кембъл място, на което ловците ще искат да се връщат всеки сезон.

„Любимото ми нещо при лова в окръг Кембъл е разнообразното и изобилно количество диви животни, които не можете само да ловите, но и да ги видите по време на лов,”

Популярна тема