Високи оценки за колежи и университети Lehigh Valley

Високи оценки за колежи и университети Lehigh Valley
Високи оценки за колежи и университети Lehigh Valley
Anonim

Университетите и колежите на Lehigh Valley получават високи отличия.

Образ
Образ

The Wall Street Journal включи Lafayette College сред Принстънския университет и Харвардския университет за осигуряване на най-добрата възвръщаемост на инвестициите за специалностите по либерални изкуства.

Bloomberg Businessweek класира Lafayette на 17-то място сред 1248 колежа и университета в своя списък с достъпни колежи с най-добра възвръщаемост на инвестициите.

The Princeton Review изброи Moravian College в изданието за 2015 г. на своя годишен наръчник за колежи, The Best 379 Colleges.

В Ръководството за най-добрите колежи в Америка от 2015 г. U. S. News & World Report класира Lehigh University на 40-то място сред 280 институции в цялата страна.

Колежът по бизнес и икономика на Lehigh University беше класиран на 31-во място в класацията на Bloomberg Businessweek за 2014 г. за най-добрите бакалавърски бизнес училища.

Northampton Community College беше два пъти обявен за Leader College в националната инициатива за успех на студентите Achieving the Dream и беше класиран на четвърто място в нацията сред големите обществени колежи по напредък в използването на технологии от Центъра за цифрово образование през 2014 г.

Катедрата по театър и танц на Muhlenberg College е класирана в топ 10 на национално ниво от The Princeton Review.

Популярна тема