Най-добрите квартали във Форт Уърт, Тексас

Най-добрите квартали във Форт Уърт, Тексас
Най-добрите квартали във Форт Уърт, Тексас
Anonim

Тези райони предлагат страхотни ресторанти, паркове, пъбове и други.

Най-добрите квартали във Форт Уърт, Тексас
Най-добрите квартали във Форт Уърт, Тексас

С по-добър от средния пазар на труда Форт Уърт продължава да привлича нови жители и тези нови хора избират да се преместят в интересни квартали във и извън градския център. Три от най-добрите квартали за ресторанти, паркове, изкуство и пъбове в района на Форт Уърт са Феърмаунт, Грейпвайн и Арлингтън Хайтс.

В Феърмаунт всичко старо отново е ново. С две дузини подразделения и около 1000 жилища, построени в края на 1800 г. до началото на 1900 г., историческият район Феърмаунт може да се похвали с една от най-впечатляващите колекции от домове от началото на века в страната. Бъдещето обаче дойде и във Fairmount под формата на кафенета, ресторанти и пивоварни, включително Zio Carolo Magnolia Brew Pub, който сервира автентична италианска храна и тексаски занаятчийски бири, включително собствената Roman Empire Bitter ESB и Smoke Wheat Everyday Grodziskie.

Град с повече от 45 000 жители, Grapevine е повече от квартал, но успява да поддържа добросъседска атмосфера. С оживен център, включващ магазини, ресторанти и дейности, градът е оазис за хора, които се интересуват от много неща, без да е необходимо да живеят в натоварена градска атмосфера. Градът получава името си от историята на отглеждането на грозде и този плод се използва добре от местните винарни. Интересните фестивали в центъра включват Butterfly Flutterby, GrapeFest и ежегодния фестивал на шоколада.

Arlington Heights е стабилен квартал, който обединява млади професионалисти, разрастващи се семейства и пенсионери, които притежават домовете си от десетилетия. Да, съседите идват и си отиват, но най-вече остават, давайки на тази общност усещане за история и безопасност. Арлингтън може да се похвали с отлични училища, достъп до езеро и голф игрища. Разположени близо до културния квартал, жителите на Арлингтън имат лесен достъп до най-доброто, което Форт Уърт може да предложи.

Популярна тема