Компании за въглища в Gillette, Уайоминг Приемат присърце управлението

Съдържание:

Компании за въглища в Gillette, Уайоминг Приемат присърце управлението
Компании за въглища в Gillette, Уайоминг Приемат присърце управлението
Anonim

Gillette, WY се фокусира върху екологичната отговорност с компании като Cloud Peak и Peabody Energy.

Джилет, Уайоминг
Джилет, Уайоминг

Има много проста причина, поради която екологичната отговорност е от първостепенно значение за въгледобивната индустрия в окръг Кембъл.

Просто попитайте Гари Ривънс, главен оперативен директор на Cloud Peak Energy.

„Живея в Gillette“, казва той. „Участвам лично в много обществени и младежки дейности. Дава ти чувство на наистина гордост да се разхождаш из общността и да знаеш, че си помогнал да стане по-добро.“

От енергоспестяването и безопасното боравене с опасни материали до рекултивацията на земя и защитата на хищните птици, въглищните мини, управлявани от Cloud Peak и Peabody Energy, от години са признати за защитата на околната среда и усилия за поддържане на красотата на Gillette.

„Рекултивацията е от голяма стойност за нас“, казва Ривенс. „Ние сме западен народ и се наслаждаваме на открито. Важно е да върнем земята в начина, по който ни е дадена.“

Усилията да бъдат забелязани

Cloud Peak Energy, която експлоатира мината Cordero Rojo южно от Gillette, както и мината Antelope по-на юг и мината Spring Creek в Монтана, е била отличавана многократно с екологични награди от департамента на Уайоминг на качеството на околната среда и Федералната служба за повърхностен добив (OSM). Освен това получи наградата за добър съсед на OSM през 2011 г. за образователните си програми за рекултивация, биоразнообразие и минни умения.

„Пестим енергия навсякъде, където можем, намаляваме емисиите на парникови газове и се уверяваме, че ще върнем земята толкова добра, колкото я намерихме, ако не и по-добра,“казва Ривенс. „Мисля, че рекултивирахме нещо повече от 8500 акра и ги засяхме отново.“

Peabody Energy си е спечелила подобна репутация с многобройни усилия в областта на екологичните отговорности. Най-голямата частна компания за въглища в света, Peabody, беше удостоена с награда на Министерството на вътрешните работи на САЩ за 2012 г. за отлични постижения в рекултивацията на повърхностния въгледобив за защитата на популациите от грабливи птици в нейната водеща мина North Antelope Rochelle в окръг Кембъл.

Честта дойде, след като близо три десетилетия наблюдение показа, че популациите на грабливите птици – включително орли, ястреби, сови и други хищни птици – са били успешно поддържани дори при увеличаване на минните дейности.

North Antelope Rochelle има история на отлични постижения в стопанисването, включително признание за четвърт век успешно възстановяване на земята и защита на дивата природа от отдела за дивеч и риба на Уайоминг.

Обогатен поминък

Усилията на Cloud Peak и Peabody не са загубени за общността. Д-р Дъстин Мартинсън, главен изпълнителен директор на Rehab Solutions, център за физиотерапия в Gillette, казва, че въглищната промишленост в района върши отлична работа за противодействие на всякакви негативни възприятия за въглищната енергия. Неговият ентусиазъм за екологичните отговорности на компаниите го накара да създаде група за застъпничество, известна като Friends of Coal – Wyoming.

„Това е нашата икономика, нашият поминък, не само на миньорите, но и на моя“, казва Мартинсън, жител на Gillette през целия живот, който лекува миньори от наранявания и помага с превантивни програми. „Препитанието ми зависи от работата на миньорите.”

Готини компании в Gillette, WY

Популярна тема