Защо Рино, Невада е сред 100-те най-добри места за живеене

Защо Рино, Невада е сред 100-те най-добри места за живеене
Защо Рино, Невада е сред 100-те най-добри места за живеене
Anonim

Изобилие от отдих на открито и оживен нощен живот правят Рино чудесно място за живеене.

Образ
Образ

Дори никога да не играете блекджек или да въртите колелото на рулетка, казината допринасят за привличането на Рино като туристическа дестинация и като най-доброто място за живеене за неговите 225 000 жители. С развитието на игралната индустрия казината се превърнаха в центрове за събития, които привличат първокласни забавления и концерти. Те засилиха играта си по отношение на кулинарните предложения, преминавайки от бюфета с всичко, което можете да ядете, към по-висок клас опции, които са страхотни както за жителите, така и за туристите.

Постоянният поток от туристи, както за казината, така и за карането на ски в околните планини Сиера Невада, помага да се поддържа икономиката в движение и осигурява стабилна публика за концерти, събития и културни атракции. Помага за поддържане на репутацията на града като „най-големия малък град“.

Reno отбеляза добър резултат в нашата класация за удобства, което се дължи отчасти на големия брой голф игрища и фермерски пазари, но и на по-мекия му климат във високата пустиня, което означава, че всъщност е достатъчно удобно, за да участвате в дейности на открито, както и да се насладите на културата на колоездене, която расте в Рино. Мениджърът на града Андрю Клингер казва, че градът е фокусиран върху създаването на велосипедни алеи. „Като шофирате из града всеки ден, ще видите много хора на велосипеди“, казва той. Това, както и системата за градски автобус, помагат времето за пътуване да бъде много по-кратко от средното за САЩ.

Reno също постигна добри резултати за образование, като кампусът в Рино на университета в Невада е водещ в привличането на студенти, а по-младите жители също допринасят за културния пейзаж. Reno дори има свой собствен бейзболен отбор, Aces, който спечели Triple-A World Series през 2012 г. и беше домакин на Triple-A All-Star Game през 2013 г.

За тези, на които планините са твърде далечни, има BaseCamp, огромна стена за катерене, една от най-големите в света, точно в сърцето на центъра. Извисяваща се над Рино, 164-футовата структура позволява на най-пъргавите жители да получат уникална гледка към своя град.

Популярна тема