Тенеси рекламира многомилионен Мемфис, TN Megasite

Тенеси рекламира многомилионен Мемфис, TN Megasite
Тенеси рекламира многомилионен Мемфис, TN Megasite
Anonim

Разберете как Тенеси предлага на производителите своя многомилионен мегасайт Мемфис.

Образ
Образ

Тенеси придава известна промоционална тежест на един от ключовите активи на щата за привличане на големи производствени операции. Мегасайтът в Мемфис с площ от 4100 акра е последният останал обект в Тенеси, сертифициран от McCallum Sweeney Consulting чрез програмата за сертифициране на Megasite на органа на долината Тенеси. Департаментът за икономическо и общностно развитие на Тенеси засилва маркетинговите усилия за сайта, разположен в окръзите Хейуд и Файет, на 20 минути източно от предградието на Мемфис и на 35 минути западно от Джаксън. Сайтът е получил над 106 милиона долара инфраструктура и други подобрения от държавата и се очаква да бъде напълно готов за развитие до края на 2016 г. Държавата предвижда сайта като магнит за големи производители на оригинално оборудване и е идентифицирал 34 потенциални потребители той ще се свърже, за да рекламира сайта.

Държавният мегасайт предлага множество предимства, включително местоположение:

  • В непосредствена близост до CSX железопътна линия от клас I, която се свързва с пет железопътни системи от клас I в региона
  • Само на 45 минути от международното летище Мемфис и FedEx World Hub, второто най-натоварено карго летище в западното полукълбо.
  • Предлага благоприятна топография без зони на наводняване и среден наклон от 0,7 процента.
  • Позициониран в рамките на 90 минути от 2,1 милиона души, 54 000 напреднали работни места в производството и 24 институции след средното образование.
  • Осигуряване на директен достъп до I-40 и близката зона за външна търговия, заедно с близост до три други междущатски магистрали, две големи пристанища и 20 летища.

Самият размер и огромните ресурси на обекта предлагат възможности за множество индустрии да се разположат там, според комисаря по икономическо и общностно развитие на Тенеси (TECD) Ранди Бойд. Сайтът има потенциала да се побере от трима до седем големи производители на оригинално оборудване, отбелязва Бойд.

„Това без съмнение е най-добрият актив за индустриално развитие в щата Тенеси и може би един от най-добрите активи за индустриално развитие в страната,” казва Бойд.

Популярна тема