Vanderbilt & Williamson Medical Center Partnering Near Franklin, TN

Съдържание:

Vanderbilt & Williamson Medical Center Partnering Near Franklin, TN
Vanderbilt & Williamson Medical Center Partnering Near Franklin, TN
Anonim

Медицински център Vanderbilt се намира в окръг Уилямсън.

Franklin TN Williamson Medical Center Exterior
Franklin TN Williamson Medical Center Exterior

Възможностите за здравеопазване за жителите на окръг Уилямсън са по-големи от всякога благодарение на скорошното обединяване между Медицински център Уилямсън и Медицински център на университета Вандербилт. Съобщението от 2011 г. формализира и разширява съществуващите връзки между двете национално признати системи – взаимоотношения, които означават повече достъпни услуги за пациентите.

Медицински център Уилямсън

Разположен точно до междущатска магистрала 65 във Франклин, Медицински център Уилямсън е болница със 185 легла, насочена към общността, напълно акредитирана от Съвместната комисия. Болницата предоставя цялостна болнична и извънболнична помощ, включително спешни услуги, с акредитирани лекари в 53 специалности и подспециалности. Всяка година 1400 служители на WMC на пълно и непълно работно време посещават повече от 10 000 болнични приема и 36 000 спешни посещения и извършват близо 7 000 операции.

Вандербилт Уилямсън

Междувременно базираният в Нешвил медицински център на университета Вандербилт управлява повече от 20 специализирани амбулаторни клиники на 17 места в окръг Уилямсън. Само на минути от дома, пациентите на Vanderbilt Williamson получават грижи от световна класа в услуги, вариращи от дерматология до кардиология.

"Както Медицински център Уилямсън, така и Вандербилт направиха големи финансови инвестиции в окръг Уилямсън през последното десетилетие, за да подобрят достъпа, качеството и високите постижения", казва Денис Милър, главен изпълнителен директор на Медицински център Уилямсън. „Привеждането в съответствие едно с друго е естествената следваща стъпка в продължаването на предоставянето на висококачествени, фокусирани върху пациентите грижи в окръг Уилямсън."

Здраво партньорство

Споразумението гарантира, че двете болници ще останат независими, като същевременно ще продължат да отговарят на нуждите на своите пациенти. И докато лекарите на Vanderbilt отдавна са насочвали пациенти към WMC, новото споразумение означава по-ефективно, рентабилно обслужване на пациентите чрез създаване на нови програми и услуги и възможност за елиминиране на припокриващи се и конкуриращи се проекти. Планирано е сътрудничество в областта на грижите за рак, първичната медицинска помощ, диагностичните услуги, амбулаторната хирургия, амбулаторните лекарски практики и развитието на медицински офис сгради.

„Въпреки че това споразумение е фокусирано върху съвместното създаване на програми с нашите колеги от Медицински център Уилямсън, ние сме благодарни за възможността да продължим да укрепваме връзките си с лекарите, предоставящи изключителни здравни грижи в окръг Уилямсън “, казва д-р К. Райт Пинсън, заместник вицеканцлер по здравните въпроси и главен изпълнителен директор на Vanderbilt He alth System.

Обещаващото бъдеще на Вандербилт в окръг Уилямсън

Vanderbilt ще разшири допълнително присъствието си в окръг Уилямсън чрез изграждането на централен кампус Cool Springs на по-малко от три мили от кампуса Carothers Parkway на WMC. Закупен през 2010 г., обектът от 22 акра на стойност 5,1 милиона долара ще консолидира вече съществуващи специализирани амбулаторни клиники и амбулаторни хирургични услуги. Първоначалната офис сграда от 60 милиона долара и 200 000 квадратни фута може да бъде отворена още през 2014 г. и в крайна сметка ще удвои размера си. През 2012 г. VUMC също обяви планове за лаборатория от 18 000 квадратни фута, която да бъде разположена в рамките на 15 акра Cool Springs Life Sciences Center. Лабораторията на стойност 7,6 милиона долара ще осигури растеж, необходим за Центъра за откриване на лекарства в невронауката Вандербилт.

Научете повече за здравната система във Франклин, TN.

Популярна тема