Сцената на изкуствата на Muskogee: музика, театър и много други

Съдържание:

Сцената на изкуствата на Muskogee: музика, театър и много други
Сцената на изкуствата на Muskogee: музика, театър и много други
Anonim

Запознайте се със ситуацията, когато става въпрос за изкуството и културната сцена в Мускоги, ОК.

Музикална зала на славата на Оклахома в Мускоги, ОК
Музикална зала на славата на Оклахома в Мускоги, ОК

Може да бъде простено, ако си мисли, че Okies от Muskogee слушат музика само когато не работят. Разбира се, тук няма недостиг на музикален талант и местата, където да го демонстрирате – но това е само една от многото възможности за забавление, на които жителите се радват. Ето няколко от горещите точки на Мускоги, които събират както посетители, така и местни жители:

Музикална зала на славата и музей в Оклахома

Помещаващ се в красиво реновирания Frisco Freight Depot, OMHOF демонстрира пионерите и иновативните стилове, които Оклахома предлага, както и непрекъснато нарастваща колекция от артикули, които демонстрират богатата музикална история на щата. За децата има червен кабун, който служи и като интерактивно образователно съоръжение.

Symphony In The Park

Honor Heights Park е мястото, където трябва да бъдете всяко лято, когато отделът за паркове и отдих на Muskogee представя годишната Symphony in the Park. Вземете вечеря на пикник и не забравяйте да останете за фойерверките.

Muskogee Little Theatre

От 1972 г. насам театралите тук се смеят, плачат и всичко между тях благодарение на Muskogee Little Theatre. Сезонът започва през юли и предлага комбинация от комедия, драма и музика по време на поредица от три до седем шоута.

The Roxy Theatre

The Roxy отваря врати през 1948 г. като киносалон и неговият чар е напълно изложен със стъкло и плочки в стил арт деко, напълно реставрирани оригинални седалки и неон. Представленията включват постановки на живо в театрален стил, мюзикъли и филми в семеен стил, както и нарастващ списък от музикални събития.

Muskogee Farmer’s Market

В сряда и събота от 8 сутринта до обяд щедростта на природата е изложена изцяло на площад Okie до Muskogee Civic Center. Фермерският пазар предлага плодове, зеленчуци, цветя, билки, растения, занаяти и много повече, включително месечни специални събития.

Muskogee Civic Center

Това място в центъра на града е в сърцето на културния живот на Мускоги от 1966 г. насам и наскоро претърпя мащабно обновяване и реставрация, включващо надграждане на всички механични и електрически системи. Гражданският център предлага шест конферентни зали с различни размери и има капацитет от 3710 места на етажа на арената от 8500 квадратни фута.

Okie Square

В сърцето на центъра до гражданския център, Okie Square е домакин на Muskogee Farmer’s Market, Bluegrass on the Square и много други културни и граждански събития през цялата година.

Muskogee Rhythms

Ако сте направили двойно, след като сте видели огромна китара от фибростъкло (или две) из града, не сте сами. Проектът за китара Muskogee, ръководен от Съвета по изкуствата на Muskogee Area, е предназначен да покаже изкуството и културата в района. Сега е увековечен в „Ритмите на Мускоги“, книга от д-р Дейвид Джоунс, която показва инсталациите и набира средства за разкрасяване на центъра.

Dusk Til Dawn Blues Festival

R&B е нещото на това годишно събитие, което беше започнато от D. C. и Selby Minner, след като се преместиха в Оклахома през 1988 г. Първият фестивал привлече около 700 души и шепа групи, а сега се разрасна до двудневно събитие на открито в Rentiesville с 30 банди от целия регион, държава и свят.

Научете повече за изкуствата в Мускоги.

Популярна тема