Неща за правене в Мъри, Юта

Неща за правене в Мъри, Юта
Неща за правене в Мъри, Юта
Anonim

Вижте страхотното на открито в Мъри, Юта

Образ
Образ

Мъри, Юта, е чудесно приятелска общност със собствена марка страхотни забавления. От историческата ферма Wheeler до театъра Desert Star, градът разполага с много семейни забавления за деца от всички възрасти. С приветливите хора и страхотната природа всеки е добре дошъл в Мъри. Ето някои от най-добрите неща за правене в района:

CousCous Mediterranean Grill

CousCous Mediterranean Grill е изграден върху идеята за съчетаване на здравословна храна със забавление и приятелско обслужване. Животът на собственика и главния готвач Ник Шамс се е променил драстично, когато е бил диагностициран с рак, но след възстановяването си той е създал ресторант, чиято цел е да предлага фантастична здравословна храна на общността на Мъри. CousCous със сигурност постига тази цел с изключително меню от здравословна и вкусна храна, заедно с приятелска атмосфера, която допринася за общността на Мъри. Ако посещавате града, няма по-добро място да хапнете.

Историческа ферма Уилър

Wheeler Historic Farm предлага страхотно забавление за цялото семейство през цялата година. Децата обичат да посещават животните, а фермата предлага и летни лагери. Можете да предприемете обиколки на някоя от историческите къщи, за да научите повече за историята на общността Мъри и семействата, които са живели във и близо до фермата. В допълнение, Wheeler Historic Farm има екскурзии за местните училища и предлага Wheeler Historic Farms Cub Scout patch за местните бойскаутски войски. Историческата ферма Wheeler е страхотен принос към общността на Мъри и предлага много забавни дейности на открито.

Театър Desert Star

The Desert Star Theatre е основна част от общността на Мъри от края на 80-те години и популярността му само нараства. Няма такова място за весело, семейно забавление и хората се стичат от целия щат, за да гледат. Desert Star се гордее с оригиналните си музикални комедии и пародии на класически филми, телевизионни предавания и хитове на Бродуей. Всяко шоу има и това, което те наричат The Olio, високоенергийно вариететно шоу след всяка пиеса, а мястото предлага асортимент от храна, която може да бъде поръчана директно на вашата маса по време на шоуто, което го превръща в истинско театрално изживяване за вечеря. Семействата се възхищават на уникалното и вълнуващо забавление на Desert Star.

Murray Storytelling Festival

Годишният фестивал за разказване на истории в Мъри е домакин на семинари за разказване на истории из целия град. Време е разказвачи от всички възрасти да се съберат и да споделят историите си, както и да изслушат няколко забавни от своите приятели и съседи. Работилници и класове се провеждат в местната библиотека Мъри и Центъра за наследство, както и в местните училища.

Никелмания

Nickelmania е забавна аркадна игра за деца от всички възрасти. Играта на повечето игри струва само монети, така че забавлението е достъпно и има игри от всякакъв вид. Докато възрастните се наслаждават на стари флипери и видеоигри от старата школа, малките деца и тийнейджърите се забавляват със skee ball, игри с билети и нови видеоигри. Наградите и партитата за рождени дни допълват изживяването на Nickelmania, привличайки семейства от цял свят.

Популярна тема