Преглед на изкуствата и културата в Ел Пасо, Тексас

Съдържание:

Преглед на изкуствата и културата в Ел Пасо, Тексас
Преглед на изкуствата и културата в Ел Пасо, Тексас
Anonim

Атракциите включват музеи, галерии, театри

Музеи в Ел Пасо, Тексас
Музеи в Ел Пасо, Тексас

Жителите и посетителите са център на първия ред за разнообразие от културни събития, преживявания и атракции в Голям Ел Пасо, които добавят към качеството на живот на общността:

История

Музеите са изобилни в Ел Пасо, включително Историческият музей на Ел Пасо, който разполага с пет галерии, представящи 400 години история на границата между САЩ и Мексико. Музеят на Холокоста в Ел Пасо обучава посетителите за нацисткия Холокост и жертвите, които са загинали и оцелели. Историческият обект Magoffin Home State Historic Site, кирпичена сграда с 19 стаи, построена през 1875 г., е единствената историческа къща музей в Ел Пасо.

War Eagles Air Museum, на летище Dona Ana County, включва 30 военни и цивилни самолета от периода на Втората световна война – Корейската война. Експонатите в археологическия музей на Ел Пасо в парка Wilderness описват първите обитатели на района на Ел Пасо и по-големия югозапад. Други атракции в Голям Ел Пасо включват Fort Bliss и Old Ironsides Museum и индианския културен център Tigua.

Визуални и сценични изкуства

Оцветете града, като посетите няколко места, базирани на изкуства в района, включително Международния музей на изкуството, който показва хиляди глобални артефакти и е домакин на няколко пътуващи изложби. Музеят на изкуствата в Ел Пасо съхранява постоянна колекция от повече от 6 000 произведения от майстори като де Рибера, Мурильо и ван Дайк. Наречен за едно от 100-те най-добри места за сценични изкуства в света от Pollstar, центърът за сценични изкуства Plaza Theatre е домакин на шоута на Бродуей, концерти, El Paso Symphony и филмови фестивали.

Други основни участници в изкуствата и културната сцена на общността включват Театърът Ейбрахам Чавес, Шотландският ритуален театър и балетът UTEP.

Artspace El Paso

Привличане на вниманието в града са плановете за развитие на общност за инкубатор на изкуства Artspace El Paso, ориентировъчно планирано да отвори врати в средата на 2016 г. Artspace е базиран в Минеаполис национален разработчик на достъпни жилища за артисти. Проект за набиране на средства на фондация El Paso Community Foundation ще донесе 50 апартамента Artspace, шест търговски площи, 50 места за паркиране и обществени зони за събития в центъра на града.

Голяма част от финансирането за строителството идва от данъчен кредит за жилища с ниски доходи, който от 1986 г. насам предоставя стимули на предприемачите да създават жилища под наем на достъпни цени за работещите бедни.

Популярна тема