Най-добрите ресторанти в Rock Springs и Sweetwater County, WY

Съдържание:

Най-добрите ресторанти в Rock Springs и Sweetwater County, WY
Най-добрите ресторанти в Rock Springs и Sweetwater County, WY
Anonim

Най-добрият избор включва кафенета, класически заведения за хранене, пивоварна

Джейсън Медлър разговаря с клиенти в Bike and Trike, където се помещава кафене
Джейсън Медлър разговаря с клиенти в Bike and Trike, където се помещава кафене

Комплименти към главните готвачи на независими заведения за хранене в целия окръг Суитуотър, където разнообразните менюта правят излизането да се храните чудесно за жителите и посетителите. Ето примери:

Пържоли и морски дарове

Първо ребра, сом, паста и цъфтящ лук са някои от предложенията в ресторант Log Inn на Purple Sage Road в Рок Спрингс. Сградата, подобна на хижа, създава настроение за селско ястие от Уайоминг, допълнено от винената листа на заведението и пълната гама наливни бири.

Класика

Grub's Drive In сервира закуска, обяд и вечеря в Рок Спрингс от 1946 г. Всеки ден се предлага домашна супа заедно с домашни пайове и американска храна, която включва бургери, пържени картофи и шейкове.

Remedies Grill е комбинация от магазин за газирани напитки/заведение за бургери, намиращо се в Bi-Rite Drug Store на Broadway Street в Rock Springs. Голямата продажба в заведението, отворено от понеделник до събота от 11:00 до 15:00 часа, е неговият хамбургер с лук на скара и бекон.

Кафе

Бобът и велосипедите се обединяват в The Bike and Trike в Рок Спрингс. Бизнесът е пълномащабен магазин за велосипеди заедно с кафене, което предлага набор от кафета, малки сладкиши и други продукти за закуска.

Понички

През март 2011 г. Cowboy Donuts отвори врати и днес предлага 40 разновидности на понички в магазина си до Dewar Drive в Рок Спрингс. Предлагат се и колачи, прясно изпечени сладкиши с пълнеж от наденица, сирене или плодове.

Пивоварна

Създадена през 1997 г., Bitter Creek Brewing произвежда няколко микробира, включително популярни марки като Boar’s Tusk и A Beer Named Bob. Бизнесът в Рок Спрингс сервира обяд и вечеря и разполага с пълна винена листа.

Пазар

Една забележителност на Rock Springs от отварянето му през 30-те години на миналия век е Boschetto’s European Market & Deli, основан от Бен Боскето, когато той идва в Уайоминг от Северна Италия. Той управлява бизнеса си като магазин за хранителни стоки (Ben’s Foodliner) повече от 50 години, а днес Boschetto’s е известен със своята храна и традиционни марки като Kronski’s Sausage.

Хранене на голф игрище

9 Iron Italian Grill, разположен на голф игрището White Mountain, сервира вечеря за широката публика от 17:00 до 21:00 часа. понеделник-събота. Елементите от менюто включват пържоли, бургери, пица, лазаня, ястия с морски дарове, сандвичи, предястия и десерти.

Препоръка:

„Най-добрите понички, които сме яли от дълго време. Поръчахме дузина и те не успяха да излязат. Вкусихме и не можахме да спрем. Управителят излезе и си побъбрихме, докато ядяхме.”

– Дейвид Стантън чрез TripAdvisor за Cowboy Donuts

Популярна тема