Осем причини да се преместите в Нютон, Масачузетс

Съдържание:

Осем причини да се преместите в Нютон, Масачузетс
Осем причини да се преместите в Нютон, Масачузетс
Anonim

Открийте какво прави Нютон едно от най-добрите места за живеене в САЩ

Хората играят на плажа в Crystal Lake в Нютон, Масачузетс
Хората играят на плажа в Crystal Lake в Нютон, Масачузетс

Именникът на бисквитката Fig Newton, Нютон, Масачузетс, е на кратко пътуване с влак или автомобил от цялата суматоха на Бостън и международното летище Логан. Установен през 1630 г. и популярен сред хората, които искат да живеят близо до Бостън и все още да се наслаждават на атмосферата на малък град, Newton притежава уникална комбинация от чар на Нова Англия с високо качество на живот и първокласни училища.

Сред 13-те различни села на Гардън Сити ще намерите история, природни паркове, подходящи за пешеходци търговски центрове и разнообразни заведения за хранене. Всяка година хиляди бегачи преминават през Newton Center в една от най-предизвикателните секции на Бостънския маратон: Heartbreak Hill. Ето списък с причини, поради които трябва да обмислите преминаване към Newton.

13 Села

Всяко село има свое уникално усещане, архитектура, история, магазини и ресторанти. Newton Center е най-голямото село и дом на кметството и луксозни магазини, със селска зеленина и паркове, които са място за целогодишни дейности и фестивали.

Почитане на историята

Музеите на Нютон покриват много площ. Домът и музеят Jackson Homestead от 1809 г. във федерален стил показва ротационни и постоянни експонати за историята на града и подземната железница, част от която е бил чифликът. Durant-Kenrick House and Grounds включва реставрирана селска къща от 1734 г., която е превърната в подходящ за семейства музей с градини.

Око за изкуствата

Фестивалът на изкуствата на Нютон е едномесечен годишен празник в целия град, който демонстрира талантите на местните граждани и обществени групи. Има десетки дейности по време на майския фестивал, включително музикално забавление на живо, книги и авторски събития, филми, театрални постановки, опери, художествени изложби, стенописи с тебешир и фестивал на етническо наследство.

Природата на Нютон

Въпреки че никога не сте далеч от цивилизацията в Нютон, има няколко парка, където можете да общувате с природата. Разположен в квартал Chestnut Hill, Webster Conservation Area и Hammond Pond Reservation предлага голямо, живописно езеро и естествени гори с гористи пътеки и големи геоложки образувания, които го правят популярно място за скално катерене.

Превъзходно пазаруване

Жителите на всяко от селата обичат както малките им магазинчета и луксозните бутици, така и фермерските пазари, които се провеждат в New Cold Spring Park и в West Newton. Newton Center отдавна е дестинация за луксозно пазаруване. Търговският център в Chestnut Hill разполага с 50 специализирани търговци на дребно, включително единственото местоположение на Bloomingdale в Масачузетс.

Разнообразие от възможности за хранене

Жителите на Нютон не трябва да пътуват до Бостън за луксозна кухня. Точно тук, в сърцето на Newton Center, има ресторанти като sycamore., който съчетава новоамериканска със средиземноморска кухня в основни ястия и изкусително десертно меню.

Световноизвестни училища

Andover Newton е най-старото теологично училище в нацията. Основан през 1807 г. в Newton Centre, днес ANTS предлага програми за образователни и недипломни степени за студентско тяло, което представлява повече от 50 религии и деноминации. Нютон също е дом на високопоставени държавни училища и Бостънския колеж, колежа Маунт Айда и колежа Ласел.

Paint And Sip

Село Нютънвил е дом на The Paint Bar, който е домакин на участници, които искат да се научат да рисуват, докато пият вино и бира и общуват. Paint Bar предоставя инструктори и консумативи, за да можете да създадете и да вземете у дома свой собствен шедьовър.

Популярна тема