Gallatin, TN С един поглед

Съдържание:

Gallatin, TN С един поглед
Gallatin, TN С един поглед
Anonim

Бърз преглед на нещата за правене, страхотни компании, дейности и ресторанти в Gallatin.

Бяла ски лодка почива във водата, докато момиче се изкачва по гръб от тръба
Бяла ски лодка почива във водата, докато момиче се изкачва по гръб от тръба

Отдих

Old Hickory Lake е основната външна атракция на Gallatin с няколко точки за достъп в града. Това е магнит за лодкарите и рибарите. Bledsoe Creek State Park също се намира в Gallatin.

Атракции и фестивали

The Historic Palace Theatre е най-старият ням киносалон в Тенеси, около 1913 г., Historic Downtown Gallatin с гордост представя напълно реставрирания Palace Theatre. Този театър е вписан в Националния регистър на историческите места и е домакин на различни представления, събития и филми всеки петък и събота вечер.

The Main Street Festival се провежда първата събота на октомври. Squarefest се провежда през април всяка година.

Историческият център на Галатин се отличава със старинни магазини и модерни бутици. Няколко големи търговци на дребно са на разположение в рамките на 15 минути с кола.

Готини компании

Future Vision Energy е история за успех на предприемачеството, родена в Галатин. Компанията предоставя консултантски услуги за енергоспестяване на предприятия в цялата страна и прави парите си въз основа на сумата, която спестява на своите клиенти.

Здраве и добро физическо и психическо състояние

Близкият регионален медицински център Sumner обслужва жителите на Gallatin и услугите на медицинския център на университета Vanderbilt и детската болница, както и други здравни центрове в Нашвил са на 30 минути път с кола.

Страхотни училища

Услугите за национални рейтинги на Great Schools дават на Union Elementary, STEM училище, перфектен 10. Жителите на Gallatin могат също да се класират за Merrol Hyde Magnet School, училище K–12 в Хендерсънвил, Тенеси, придържащо се към Paideia философия. Това е единственото магнитно училище в окръг Съмнър и е на трето място в Тенеси и на 92-ро място в нацията. Посетете раздела за училища за повече информация относно училищата Gallatin.

Жилища и недвижими имоти

Жилищата са достъпни за различни нива на доходи в различни настройки, вариращи от апартаменти до провинциални условия, имоти на брега на езерото, по-стари домове в близост до историческия квартал и по-нови квартали с лайфстайл центрове. Вижте обявите на Trulia на всяка от страниците на Gallatin.

Сцената на ресторант Gallatin

Campione’s Taste of Chicago сервира автентично италианско говеждо месо, колбаси, хот-дог и паста и получава високи оценки на Yelp, TripAdvisor и Zomato

Популярна тема