Каране на ски в White Pine Resort близо до Rock Springs, WY

Каране на ски в White Pine Resort близо до Rock Springs, WY
Каране на ски в White Pine Resort близо до Rock Springs, WY
Anonim

Отправете се към хълмовете през всичките 12 месеца от годината в ски курорта White Pine.

Децата се събират за ски урок в ски курорта White Pines
Децата се събират за ски урок в ски курорта White Pines

Насочете се към хълмовете през всичките 12 месеца от годината в ски курорта White Pine, на 15 мили от Pinedale и на по-малко от два часа път с кола на север от Rock Springs. Най-старата ски зона в Уайоминг, сгушена в планините Уинд Ривър, предлага ски спускане, скандинавски ски и сноуборд. Почиващите през зимата могат просто да се насладят на живописни разходки със седалков лифт.

Приятелският за семейства курорт е известен със своите кратки линии и предлага разумни цени дори в разгара на ски сезона. Има 25 пътеки с различни предизвикателства и сезонът обикновено продължава от Деня на благодарността до Великден. White Pine разполага и с двуетажна кабина под наем, която може да побере до шест души в своите две спални, две бани и таванско помещение. Цените са $350 от Коледа до началото на януари и $300 от началото на януари до началото на април. Има и много места за настаняване в град Пайндейл за зимни авантюристи.

През зимните ски месеци толкова много хора от Рок Спрингс и окръг Суитуотър посещават курорта през уикендите, че Уайт Пайн планира трансфери в събота и неделя до и от гимназията Рок Спрингс, Общинския колеж на Западен Уайоминг, Център за семеен отдих и Farson Mercantile. Ски курортът White Pine също е домакин на различни дейности през по-топлите месеци, като приключения с конна езда, планинско колоездене, туризъм и риболов.

Популярна тема